上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.2k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 11:42 AM 發表 查看引用來源

真係想要小朋友真係要後生D生..一來身材回恢得快D..二來有體力照顧小朋友..三唔怕做高齡產婦
中左成個世界係唔同左..所以里果野唔使驚...
頭三個月做唔做就好睇個人...我就照做..不過要細細力...好多花式都唔可 ...
但都要夠福份先得
而家就係未夠福份,我無諗太多,係佢諗多啲

我坐司機位,大肚老婆坐領航位。
我一手攬住老婆,一口咀住老婆,另一隻手就係佢下面打緊圈圈。
“唔...會唔會俾人睇到架?”
老婆佢唔使好耐就舒服到開始有少少呻吟,不過仲有少少理智。
“唔會啦,呢度本身夠黑,仲有架車既玻璃反光呢?”

佢開始放鬆比我搞,而我就一路咀佢一路較低左佢張櫈。
原本對腳仲係夾下夾下,而家就慢慢打開...
“唔......我地幾耐冇做啦”
“幾個月啦,老婆你好濕呀”
的而且確,除住我一路係佢蝴蝶周圍打圈,抆下佢蝴蝶,玩下佢豆豆,D支支聲既水聲已經開始充滿呢個車廂。
我打開眼望一望,原來佢一隻腳已經放左係車門扶手上面,M字咁。
呢一刻,我已經硬過支波棍。不過我知道要好好珍惜呢次機會,因為自從我地N年前拍拖以來,都冇餓過佢咁耐!(雖然我已經恨不得一野插到底再大力啪啪啪啪...)

由主攻打圈,慢慢轉為主攻豆豆。
時快時慢,時剛時柔,不忘按摩下洞穴入口。
真係好濕,我成隻手濕晒,就連佢大肶內側都有D濕。
“呀...呀...”
呼吸重左,呻吟開始大聲,我懷疑車外應該聽到?
佢亦係佢領航位到典下典下。
“老婆,你而家好性感呀”
我慢慢除左佢條底底,個個位濕左一片。
“呀...呀!...”
我插左一隻手指入去。
好濕,裡面全部都係水。
G附近脹卜卜,好凹凸。
“老婆,我唔得啦,好想好想插你呀”我隻手指一路了,一路係佢耳邊輕聲話。
“呀!...呀!...呀!...我...好想...呀!...”
我知佢好想要,因為我既忍耐已經就爆啦。
話時話,都真係唔記得對上一次連野都講唔到係幾時?
“不...過呢度...呀!...呀!...冇位呀!...”
究竟佢講6個字用左幾耐?
好漫長...因為我仲係得個扯字咋!...
的而且確,車入面真係冇咩位,要係車仔入面玩車震真係有D煩,何況我老婆粗身大勢,雖然三四個月未係好見肚者,但係都唔可以比爸爸壓親架。
“呀!...呀!...我...好想...呀!...你...呀!...插呀!...”
“你真係好想比我插?”(我只係知我一定要插夠至走得...)我繼續不低挑逗佢好大粒既豆豆...
“CTM好...呀!呀!...衰呀!...”
佢繼續M字腳,左腳就快放到上窗邊(喂你舒服都唔好踩污濁我二奶啊),好似已經完全唔怕有人,周圍都係呼吸聲呻吟聲,老婆應該已經好想好想要。

我,忽然,停落黎。
“CTM你做咩呀?”
“我地落車呀,呢度冇位插你呀”
“下,會唔會有人架?”佢一路慢慢放低隻腳,拉返低條裙,開門。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 11:51 AM 發表 查看引用來源
“唔會啦,呢度本身夠黑 ...
陳大文, 你做咩呀
做你老婆真係好鬼正:smile_47:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 11:51 AM 發表 查看引用來源
“唔會啦,呢度本身夠黑 ...
陳大文你咁引老婆真係衰老豆呀
支持陳大文update

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 11:49 發表 查看引用來源

但都要夠福份先得
Sio彭師兄岩,真係後生生好,生完一來快D復原再做過,二來後生先有精力同靚仔靚妹玩。:smile_o13:

千祈唔好比壓力自己,唔好諗太多,同老公朋友吹多D水,上來引版支持下我;可能老婆頭一次太多野諗,留低左個不快回憶。
Coco加油:smile_o12:,趁未中同老公多D享受二人世界,影下相(搵喂喂喂影?),留住開心!
有小朋友後真係第二個世界:smile_39:

你個post 好正

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 11:18 發表 查看引用來源

我PM同你密談:smile_15:
所以咪好少係屋企玩到咁癲囉:smile_35:
爆房就理鬼得佢啦
冇人想排你後面囉,張床濕既?有陣味既?Yi...:smile_o16:

怪唔之得唔見你覆啦..原來係到打故仔..
成個畫面出曬來..
講開講..好似咁耐已經都未同女友/老婆車震過:smile_27:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 12:10 PM 發表 查看引用來源

冇人想排你後面囉,張床濕既?有陣味既?Yi...:smile_o16:
話說 .. 床單下面好似係有防水膠墊架:smile_35:
況且!! 係男人都想玩到濕晒架啦 唔通越玩越乾咩:smile_22::smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 11:49 發表 查看引用來源
但都要夠福份先得
咁又係呀...想要未必有...唔想要先來中..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆