上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.9k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:49 AM 發表 查看引用來源

搭巴士返黎比幾個男人係咁目及
你去o左邊度呀?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:53 AM 發表 查看引用來源

唔扮瞓唔通起身佢眼望我眼咩 ~~~ 佢摸我都唔醒又知我濕得咁利害都知咩事啦 !
我驚你會俾人抱返屋企陪你訓wo

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 05:19 AM 發表 查看引用來源
我影左相想放上黎做大頭呀 !
有冇人可以教我呀
#306有師兄教左你點做,
再有問題可以PM我幫你post相!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:55 AM 發表 查看引用來源

試過啦 ~~我多水唔好玩 因為太細個好易跌出黎 ... 大個既會有聲比人聽到
真的好有經驗wo~~~~~:smile_o01:

o甘都得!! 但真係估o吾到個劇情會係o甘發展。
支持妳!! 再分享多d體驗la,謝謝!!

呢d Bra真係最吸引!!

同埋鮮色好o岩夏天,係人見到都想望多兩眼!!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:51 AM 發表 查看引用來源

我平時唔露出都會咁著架不過我會入面著 D 好似 比堅尼架 BAR 後面一條幼繩個隻囉,要鮮色先好睇架嘛 !!
你話係咪

好彩最後都無插到同無食佢條JJ,保持清醒!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:47 AM 發表 查看引用來源
8/6 PART 2
小妹到左個時... 其實係 0 清醒架 ! 我 FEEL 到佢當時個身轉左向我後面度 ... 我 2隻腳合埋左咁跪左向地下
向佢2隻腳既中間 ... 我知佢JJ想插入去我妹妹度 ... 不過當佢向我耳邊講
男"靚女姐姐,係咪好 ...

樓主,日光日白玩露出,跟手玩影相,好激.

早晨呀~~~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:47 AM 發表 查看引用來源
8/6 PART 2
小妹到左個時... 其實係 0 清醒架 ! 我 FEEL 到佢當時個身轉左向我後面度 ... 我 2隻腳合埋左咁跪左向地下
向佢2隻腳既中間 ... 我知佢JJ想插入去我妹妹度 ... 不過當佢向我耳邊講
男"靚女姐姐,係咪好 ...
外送男上黎睇番個POST 一定好傷心!:smile_53:
鬼叫佢自己衰多口,又唔識調教技巧又想玩調教咩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆