上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.2k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 10:31 AM 發表 查看引用來源

係,到某一個時候,就會覺得夠,認命...

師姐有冇plan生B呀?
有plan,但未中未有呢個福氣啊

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 11:09 發表 查看引用來源
有plan,但未中未有呢個福氣啊
未有..就要過多D兩人生活...
一中..代表新生..咩都唔同曬..:smile_27:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 12:21 AM 發表 查看引用來源

係咪真架,pm比地址我即刻同小朋友黎試玩。

張床單都濕透,咁張床褥點算...:smile_45:
我PM同你密談:smile_15:
所以咪好少係屋企玩到咁癲囉:smile_35:
爆房就理鬼得佢啦

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 09:14 AM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19:佢話好難有高潮...可能關水喉:smile_19:
我係難有, 唔代表無水:smile_19:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 11:18 發表 查看引用來源
我PM同你密談:smile_15:
所以咪好少係屋企玩到咁癲囉:smile_35:
爆房就理鬼得佢啦
我反而中意係屋企玩多D...點都干淨D..有安全感...:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 11:18 發表 查看引用來源
我係難有, 唔代表無水:smile_19:
里個就唔明啦...難出水...同噴水..可以同時存在..
唔係多數噴水都係易濕既咩:smile_41:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 11:17 AM 發表 查看引用來源

未有..就要過多D兩人生活...
一中..代表新生..咩都唔同曬..:smile_27:
所以我老公矛盾
可以唔用套好爽,但又想快啲中,但又驚中左世界會唔同曬,又驚中左頭三個月無得做⋯

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 11:21 AM 發表 查看引用來源

里個就唔明啦...難出水...同噴水..可以同時存在..
唔係多數噴水都係易濕既咩:smile_41:
你唔明係岩喎, 你個concept錯晒:smile_19:
我係易濕 易出水 難有高潮唔代表無 有高潮就可以衝埋去噴水 明未:smile_19:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 11:26 發表 查看引用來源
你唔明係岩喎, 你個concept錯晒:smile_19:
我係易濕 易出水 難有高潮唔代表無 有高潮就可以衝埋去噴水 明未:smile_19:
明啦...:smile_13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 11:24 發表 查看引用來源
以我老公矛盾
可以唔用套好爽,但又想快啲中,但又驚中左世界會唔同曬,又驚中左頭三個月無得做⋯
真係想要小朋友真係要後生D生..一來身材回恢得快D..二來有體力照顧小朋友..三唔怕做高齡產婦
中左成個世界係唔同左..所以里果野唔使驚...
頭三個月做唔做就好睇個人...我就照做..不過要細細力...好多花式都唔可以玩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆