上一頁下一頁
發新話題

.............

收藏  |  訂閱
341  4.4k

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
各位朋友…如果你地想參加依一個POST 既第一次活動…希望可以有一個更好既效果。

現誠徵3男3女!
今次活動較為有一D主題,目的係希望依可以深化同埋增加朋友間或者兩性間既關係。
如果有興趣參加既朋友,請PM 我 ...
但會去做d咩先~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2008-10-4 11:15 PM 發表 查看引用來源

但會去做d咩先~
你覺得呢?

有咩攪呀

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
各位朋友…如果你地想參加依一個POST 既第一次活動…希望可以有一個更好既效果。

現誠徵3男3女!
今次活動較為有一D主題,目的係希望依可以深化同埋增加朋友間或者兩性間既關係。
如果有興趣參加既朋友,請PM 我 ...
規定3男3女,好怪:smile_41: 又唔講咩節目,禁邊又人報名架:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

規定3男3女,好怪:smile_41: 又唔講咩節目,禁邊又人報名架:smile_27:
係囉

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-10-4 11:37 PM 發表 查看引用來源

係囉
係囉

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-4 11:38 PM 發表 查看引用來源

係囉
跟人打
:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-10-4 11:40 PM 發表 查看引用來源

跟人打
:smile_19: :smile_19: :smile_19:
咁同妳一樣都想知吓麻~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-4 11:35 PM 發表 查看引用來源

唔系ㄚ,3男1女先怪~~:smile_30::smile_30::smile_30:

的確令大家有D疑團,難怪大家都有D不安或者不滿既反應。

其實我自己睇左好左個POST,發現好多個POST 既朋友只係吹水,吹水…
我相信一件事,吹水其實真係好容易,但係交心、結識新朋友,
有D甚至希望能夠覓到男/女朋友。
所以,自己卻有一D少少既構思。先找出3男3女既朋友。並唔係搞一D相睇會。
而係搞一D認識活動,特別為針對6人小組。
希望可以加深依6個人既情誼,如果能夠發展,這固然之好。
但唔能夠,亦希望可以有一個好好既感情,互相既支援。

眼見有好多朋友入左來,亦好想JOIN依一個會。
我唔想空談,亦希望可以實踐。如我理念一樣,不是一個人生活,
而可以有一個屬自己既群體。

同時間,我覺得,如果要追女係要自己去做,或者想覓到自己既愛人,
別人係幫唔到自己,好需要自己去做。

大家可以諗一下,在討論區吹水,朋友既關係能夠去到邊個位置呢?
我估大多數只局限於一個網上討論區,但能否可以成為更知心既朋友,
我相信真係有一點難道,因為知心友係要好多既經歷才能夠做到。

我係一個有心去認識人、同時間亦渴想亦有一班朋友可以互相認識!
所以,我現誠徵3男3女,為這6個人去構思一連串既活動,
作為一個搞手,一個創辦人,好想去做一D同自己理念有關事物。
成年人既世界總係有一樣事,希望不勞而獲。
但現實話比大家知道,世界係唔會存在到。
如果你對於我既說話有興趣,只係給我一個PM加上你既EMAIL。
當你能係乎合3男3女小組活動既人選,本人係會直接同你們交待活動既詳情。

放心,當我收到大家既PM,我地會去跟進…

最後,特別多謝已經PM給我的朋友,你會好快收到我既EMAIL。
無言感謝你地無私的信任。

單身赴會領導人上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆