上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.0k

頂,褲廊頂住左,
慘,係巴士,身邊係陌生既女性,
頂住鬆唔度,收唔番
點算

師姐,妳真係極品人妻,正

引用:
原帖由 kennethinweb 於 1/11/2013 07:56 AM 發表 查看引用來源
Hi!spicy
完全同意你之前的post
假如飛釘的話
真係會好凸,不過個breast shape呢幅影得更靚
而更誘惑係那條s腰
加上撫眉的微笑
這已是最直接的美圖秀秀

heee...s腰? 你想令啊姨開心mei~

其實啊姨個肚腩仔都唔細, 不過自拍時收收腹ji~

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:05 AM 發表 查看引用來源

條腰有肉再加個腩仔
狗仔式既時候揸住黎發力係最好

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:05 AM 發表 查看引用來源

好大粒,好想搣下咬下:smile_47:

Support....

再多D角度就好喇....

當然那白色吊帶外衣已經呈現了spicy的完整身段
但今次的若隱若現則令人增添了暇想
兩者是有不同的
但異曲同工之處是同樣會令人看過後會心動
希望自己成為能夠去取悅、征服、調教,甚至蹂躪你的那一個
撕開你的外衣,搓弄你的雙乳,繼而........!
這一刻,你贏盡了!
至少,我已經輸了!
Ms spicy!beautiful mature

引用:
原帖由 cmking123456 於 1/11/2013 08:00 AM 發表 查看引用來源
頂,褲廊頂住左,
慘,係巴士,身邊係陌生既女性,
頂住鬆唔度,收唔番
點算

師姐,妳真係極品人妻,正

最哀你唔同啊姨一部巴士, 如果唔是你可以行來我後面, 頂啊姨個pat pat

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

最哀你唔同啊姨一部巴士, 如果唔是你可以行來我後面, 頂啊姨個pat pat
你返工搭咩車
還是老公車你

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

咁你就要講你搭邊部巴士啦:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆