上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹系列  #431更新近排發生既事情

收藏  |  訂閱
534  573.0k

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-25 06:07 AM 發表 查看引用來源
心兄,我其實好遲先開account, 你嘅第一輯,我係今年九,十月先睇。所以一氣呵成睇哂你三年嘅心血,之後,亦有再由頭睇咗幾次,只可以講,正!!

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/an ...
你係咪一字不漏睇哂?
請問成三十集,總共睇左幾耐?請問有否因為may姐而曾經出賣過你既子孫呢?

回覆291 #的帖子

心兄,我絕對係…有啦。至於一字不漏,等我擦吓你鞋先,好嘅故仔,我的確係會一字不漏咁睇完又睇嘅。而且,小說寫得好我係唔會睇到字,因為成套內容會變成畫面,好似睇戲咁,好方便㗎! 亦因為咁,心兄嘅第一輯真係可以話好睇過戲!只係所有嘅角色,我只係可以picture到佢哋嘅身形同衣著,樣貌就睇唔到嘞,不過咁咪有啲空間可以幻想吓,咪仲好?至於我睇咗幾耐,每次由頭睇到尾唔停睇的話,約莫6粒鐘左右啦。

心兄,至於喜好,我口味可以好重,你第一輯嘅故仔我有諗過去到尾段可以好扭曲,譬如卡啦ok房入面,堅哥其實係可以趁May姐同佢切緊嘅時候意志力最薄弱嘅時候不斷將[妳係淫西]同[妳係梁堅老婆]呢兩個意識不斷灌輸入May姐腦海,令May姐價值觀有所改變,不過咁就會令心兄嘅故仔有所改變,另外,行蠱惑嘅梁堅,又好難令人相信佢識重人嘅潛意識改變人嘅行為?定係心兄所舖排嘅,已經令May姐思想上有所改變?

好喜歡睇May姐果part, 樓主寫May姐外表斯文, 內裡open, 好多時喺佢不情願之下被人侵犯而引發佢埋藏喺內心果種性欲望但又怕對唔住佢老公既情節寫得好精彩呀。雖然今輯係以阿儀為主線, 但希望樓主會寫多啲關於May姐被人性騷擾, 性侵犯既情節, 祝樓主聖誕快樂。

聖誕快樂

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-25 03:07 PM 發表 查看引用來源
心兄,我絕對係…有啦。至於一字不漏,等我擦吓你鞋先,好嘅故仔,我的確係會一字不漏咁睇完又睇嘅。而且,小說寫得好我係唔會睇到字,因為成套內容會變成畫面,好似睇戲咁,好方便㗎! 亦因 ...
我曾經貼過相架,吾知有無裡del

引用:
原帖由 友緣人 於 2012-12-25 06:05 PM 發表 查看引用來源
好喜歡睇May姐果part, 樓主寫May姐外表斯文, 內裡open, 好多時喺佢不情願之下被人侵犯而引發佢埋藏喺內心果種性欲望但又怕對唔住佢老公既情節寫得好精彩呀。雖然今輯係以阿儀為主線, 但希望樓主會寫多&# ...
有!應該第四五集出現!

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-25 03:21 PM 發表 查看引用來源
心兄,至於喜好,我口味可以好重,你第一輯嘅故仔我有諗過去到尾段可以好扭曲,譬如卡啦ok房入面,堅哥其實係可以趁May姐同佢切緊嘅時候意志力最薄弱嘅時候不斷將[妳係淫西]同ʍ ...
現在在公司,手機打字,好麻煩,回家再長談。

引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-12-25 09:11 AM 發表 查看引用來源
唉,真係唔想阿怡做援交……

援交?點解你會想到援交?
阿怡識得口交,乳交,腳交,性交,偏偏就係唔識援交:smile_30:

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-25 03:21 PM 發表 查看引用來源
心兄,至於喜好,我口味可以好重,你第一輯嘅故仔我有諗過去到尾段可以好扭曲,譬如卡啦ok房入面,堅哥其實係可以趁May姐同佢切緊嘅時候意志力最薄弱嘅時候不斷將[妳係淫西]同[妳係梁堅老婆]呢兩個意識不斷灌輸入May姐腦海,令May姐價值觀有所改變,不過咁就會令心兄嘅故仔有所改變,另外,行蠱惑嘅梁堅,又好難令人相信佢識重人嘅潛意識改變人嘅行為?定係心兄所舖排嘅,已經令May姐思想上有所改變?
係架,咁就會換左另一個結局。May姐就不會再在鋪頭收銀,而每天都穿著性感既衣著,站在街上。

係第一輯內講過梁堅專勾二嫂,特別喜愛人妻,而且從未失過手,咁就證明佢絕對係溝女專家。
黑社會內既人,唔一定全部都係無學識,可以是大學生的。
再講乜野改變人既思維,其實依味野梁堅只要睇多d咸片,再加多d經驗,自己就領悟到。

May姐既改變,其實究竟係咪思想上既改變呢?
上輯最後段,只見到May姐因為,竟然睇AV,還一邊睇一邊自慰,直到高潮為止。而更重要係那套AV咸片內容係關於妻子背叛既咸片。
但若果堅哥未出現前,May姐既生活係點?在性生活上仍然係需要,但沒有那麼頻密,縱使老公唔肯,她亦唔會自慰,唯有等下次。
至於衣著上,改變亦不小,在他們未出現既時候,May姐一貫作風牛仔褲T裇,從未試過穿上短裙,不是怕沒身材,而是思想守舊。
生於70年代既May姐,思想絕對算是保守,她覺得嫁了人,有了老公兒女,衣著上已經沒需要拋胸露臂,她們追求既唔係其他男人既讚賞,而係生活上,希望生活更好,兒女平平安安長大。她覺得一個女人如果結左婚,衣著上仲拋胸露臂,係淫賤既表現,依種女人絕對不要臉,May姐非常睇唔起依種女人!

如果有睇開我故事,其實依個故仔係我真人真實再改編而成,現在已經變成半真人事了。
的確係,數年前,思想保守既May姐在看電視時,看見電視上既女人穿著既衣著,布料小得可憐,上半身露北半球,下半身條裙短得差不多見到底褲。
「痴線,著到咁不如唔好著,仲cheap過d雞,離哂普!」May姐當時係咁講!

但不久她既衣著亦同當時電視機上既女人一樣,雖然不時經常咁講,但未發生果件事前,她係打死都唔會咁著的。

所以你說改變,其實改變左好多野。只不過故事內無詳細講解,因為仲有好多輯,慢慢都未遲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆