上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

收藏  |  訂閱
163  24.4k

想問咩係DP 啊?

兄弟一齊...
佢兩個真係好FD

三文治咁,
即係兩邊一齊比人插呀?!
你後邊唔用ky唔用套都入到........:smile_14:

試過一次3p係同對夫婦玩
又係玩3文冶
但佢老公好似唔太識郁....好怪感覺

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦
件事同過一d netfd講過,但唔係開thread講

幾年前既事啦,果時仲係中環返工
happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...
雷曼兄弟??

引用:
原帖由 kennethi 於 2008-12-8 09:30 AM 發表 查看引用來源
試過一次3p係同對夫婦玩
又係玩3文冶
但佢老公好似唔太識郁....好怪感覺
或者就係因為老公唔識郁至搵埋你哩:smile_47:

兩男一女既3P我就真係接受唔到喇:smile_42: :smile_42:
兩女一男就:smile_47: :smile_47:
兩男一女就聽得多,兩女一男除左搵小姐之外就真係冇聽人玩過:smile_19:

第一次3P就玩三文治:smile_47:
果然係EdenAngela本色,唔怪得妳咁多fans
咁後面有冇落KY同套?

2兄弟一齊上= =
真係兄弟齊心

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦

happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
:smile_30: :smile_30: 親兄.弟..真係勁野!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦

好勁啊 唔知angela食過幾多兄弟呢
哈哈 有冇1000個啊
你好淫啊 但我鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆