上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-4 04:41 AM 發表 查看引用來源
要知件事,要麻煩你地睇返前兩件事
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8155699&highlight=%2Bedenangela

一直冇比電話佢地,只留有佢地contact
上週末朝早終於call胡鬚佬行水塘,不過冇叫埋短髮的,只同 ...
咁夜未入睡 , 一早又上網 ,  幾好精力 .

where you go for your hiking ??

我就鍾意好動愛運動既女人
因為感覺永係都咁青春,襯我~~
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-4 08:38 發表 查看引用來源

睇你個簽名既真正女人,我都唔係呢類型

angela
下次叫埋我...
:smile_38:

同妳去交遊真係開心,我都好想去,但怕有力上山,冇力落山,haha

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-4 08:34 發表 查看引用來源
morning
諗住同佢地遠足,況且少食多滋味ma
哈, 你呢一倫都食唔少啦. 星期日有無再食第二D腸呀?
做乜gum早起身, 唔訓多d? 定係無訓過?
話時話, 幾時請我食個香腸煎蛋先?:smile_46:
我可以出香腸1條.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-4 04:41 AM 發表 查看引用來源
要知件事,要麻煩你地睇返前兩件事
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8155699&highlight=%2Bedenangela

一直冇比電話佢地,只留有佢地contact
上週末朝早終於call胡鬚佬行水塘,不過冇叫埋短髮的,只同 ...
咁正?

食双腸添!

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-12-4 10:18 AM 發表 查看引用來源
食個早餐開心晒
妳食咗未呀?

You are my idol!

支持^^

我平時都係自己一個人行山
真係好少理有冇劫案呢個問題
好彩係我行咁多年山都意外發生過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆