上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.2k

有新場啊..咪位置架:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 小米通 於 2008-10-13 05:49 PM 發表 查看引用來源
有新場啊..咪位置架:smile_40: :smile_40:
火車站過去1分鐘:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 06:04 PM 發表
火車站過去1分鐘:smile_30:
免车费!:smile_29: :smile_29:

哎呀.......想報名添:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-13 06:18 PM 發表
哎呀.......想報名添:smile_35: :smile_35:
ceo都咁得閒!:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-13 06:17 PM 發表 查看引用來源

免车费!:smile_29: :smile_29:
我星期日搭的士去火車站果陣見佢仲裝緊修,咁快開張喇? :smile_41:

推推亞公個臀先:smile_30:

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 06:32 PM 發表 查看引用來源

我星期日搭的士去火車站果陣見佢仲裝緊修,咁快開張喇? :smile_41:
就係差少少裝修尾數,等你張單:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-13 06:36 PM 發表 查看引用來源

就係差少少裝修尾數,等你張單:smile_30: :smile_30:
咁會唔會無啤酒,得火酒飲?:smile_13:

我想問:250蚊只係包唱K,但係飲酒又要另外夾??

你想講乜9呀。。。。。。。。。。。

八點上花都,會開VIP大房,會有足夠酒水供應。
過後如有人加酒,想再飲者圍內夾錢,不飲者唔關事,可繼續唱歌嘻戲。
(不包特飲、食品,如飲食自付),不飲酒者本人請飲汽水,請早揚聲。

你所謂既足夠酒水,即係你預每人幾多支先。

同埋間場會唔會屈每條女50蚊杯特飲:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆