上一頁下一頁
發新話題

3p派對! #31更新WhatsApp 對話#43重要更新#49一早比人妻搞到硬晒

收藏  |  訂閱
69  45.9k

正!多謝分享。可否講下人妻的背景?係你朋友的SP?

引用:
原帖由 向前行兄 於 2019-1-17 12:45 PM 發表 查看引用來源
上2星期好友打比我話有好野同我玩,叫我搵定間餐廳食飯,最好有包廂,咁我就照做訂位啦,到食飯當晚,我就自己上餐廳,坐左陣,老死出現,仲帶埋條人妻出黎一齊食飯,咁老死非常關照我,安排人妻坐我隔離,佢就坐對面睇我一路食飯一路抽水。
好快有人黎落order,落order後大家都係傾下計,飲下野,先講講當晚人妻衣著,超短群,加對高跟鞋,露出一條長腿,上身就裇衫,成知OL咁款,係男人都一定會望下,加上條群太 ...
人妻好高大?

引用:
原帖由 向前行兄 於 2019-1-17 12:45 PM 發表 查看引用來源
上2星期好友打比我話有好野同我玩,叫我搵定間餐廳食飯,最好有包廂,咁我就照做訂位啦,到食飯當晚,我就自己上餐廳,坐左陣,老死出現,仲帶埋條人妻出黎一齊食飯,咁老死非常關照我,安排人妻坐我隔離,佢就坐對面睇我一路食飯一路抽水。
好快有人黎落order,落order後大家都係傾下計,飲下野,先講講當晚人妻衣著,超短群,加對高跟鞋,露出一條長腿,上身就裇衫,成知OL咁款,係男人都一定會望下,加上條群太 ...
Support 師兄,期待出post,有冇觀眾席啊

我又跟下隊先。

大把師兄有興趣,淫妻係好好玩,玩過就會知

有咁嘅質素,又肯咁玩,我都落雨呀?

引用:
原帖由 向前行兄 於 2019-1-17 01:30 PM 發表 查看引用來源

冇著呀,成條長腿show晒出黎,底底都冇著,方便了,真係好淫
黑絲都有開洞的,仲sexy ar

引用:
精神故事好睇,
人妻是在此版認識嗎?
還可能會有相片分享?👍
期待師兄下次更新。

引用:
原帖由 半空的外圍 於 2019-1-17 04:52 PM 發表 查看引用來源
有得同人妻玩5p,機會幾微都要求師兄比個機會
師兄我都報名參加

你架係乜嘢車,係唔係貨van,咁闊落可以3P

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆