上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 12:46 AM 發表 查看引用來源
今日星期五,冇長老留宿,大B瞓左,大肚婆沖緊涼,等我而家準備下(新買左部Sony Cam),陣間開心返晚先。
各位晚安~
嘩,原來師兄咁幸福有第二名!!
恭喜晒

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 12:42 AM 發表 查看引用來源

多謝師姐讚賞,兩公婆過人世,最緊要大家開心啦,忍下將就下搞下笑,好快就過架啦,。望返轉頭...:smile_35:
自己未結婚時,睇到D大肚婆AV(唔知點解會撳左入去架喎),都覺得太重口味冇美感即交叉架。
係後來老 ...
雖然我係女人,未有幸經歷呢個幸福階段。但都有幻想過,如果我大左肚走咗樣(唔多唔少都會無之前咁好架),我老公會有咩反應?會唔會唔鍾意?因為我都覺得大肚婆會無左之前既美感,所以老公會唔鍾意

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-11 01:01 發表 查看引用來源

雖然我係女人,未有幸經歷呢個幸福階段。但都有幻想過,如果我大左肚走咗樣(唔多唔少都會無之前咁好架),我老公會有咩反應?會唔會唔鍾意?因為我都覺得大肚婆會無左之前既美感,所以老公會唔鍾意
學家計會話齋,真係兩個夠晒數...$$$

而家老婆個肚籮咁大,我呢世人都剩返冇得幾多次搞大肚婆lu...(所以先忽發其想一時衝動早幾日走去買左部Sony Cam(又咁岩搞優惠送多舊電)記錄低呢個重要回憶...)

唔好暴飲暴食應該唔會太走樣既,而且我身邊朋友都係鐘意女仔有肉地,多過瘦底幾多架喎。

師兄加油!
睇得出你同你老婆真係勁sweet,
同埋我都想知到底大肚既時候做有咩要特別注意。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-11 01:40 AM 發表 查看引用來源

學家計會話齋,真係兩個夠晒數...$$$

而家老婆個肚籮咁大,我呢世人都剩返冇得幾多次搞大肚婆lu...(所以先忽發其想一時衝動早幾日走去買左部Sony Cam(又咁岩搞優惠送多舊電)記錄低呢個重要回憶...)

唔好 ...
再次恭喜師兄!你兩個好sweet,感覺到你好鍚太太呀!
但除左最明顯既變化,個肚外。其他生理變化對你同太太有冇影響?好似個乳頭變大變色之類?你會唔會覺得無以前咁靚?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-3-11 00:47 發表 查看引用來源
大肚婆個波超大
呢樣真,老婆升左一cup,要趁特價買過批...XD

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-11 07:44 發表 查看引用來源
師兄加油!
睇得出你同你老婆真係勁sweet,
同埋我都想知到底大肚既時候做有咩要特別注意。
有冇野係食完飲完唔會眼瞓?諗起初生要餵夜奶然後聽日仲返工就......

我地都冇特別注意D咩,只係同平時一樣,只要唔好撞到壓到個肚。D非典型既激烈野應該唔得掛,哈哈。

生完計得等老婆谷人奶玩對波

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-11 09:32 發表 查看引用來源

再次恭喜師兄!你兩個好sweet,感覺到你好鍚太太呀!
但除左最明顯既變化,個肚外。其他生理變化對你同太太有冇影響?好似個乳頭變大變色之類?你會唔會覺得無以前咁靚?
我覺得又唔會唔靚呀,pink有pink靚(老婆入面),黑有黑靚(黑絲),不過呢樣主觀野應該好個人。(可能老婆本身...唔算pink...:smile_44:)
乳頭大左其實sexy呀,你睇下我頭像。
而且有反應時仲明顯,誇張D講,好似J咁

高汁~~:smile_34: :smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆