上一頁下一頁
發新話題

我和前上司男友的忘年戀

收藏  |  訂閱
121  44.4k

is it your real pic? if so, :smile_o09: u are so sweet

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 philips331 於 2013-5-4 06:10 PM 發表 查看引用來源
兩人相處年齡唔係大問題,最緊要係懂得點去溝通
支持下師姐........一路幸福快樂
多謝.
So far 都好OK.

引用:
原帖由 tenderkenji 於 2013-5-4 06:26 PM 發表 查看引用來源
is it your real pic? if so, :smile_o09: u are so sweet
係呀.
係我黎架.
多謝讚賞.

支持:smile_38:

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-5-4 07:27 PM 發表 查看引用來源

係呀.
係我黎架.
多謝讚賞.
妳好令哦:smile_o09:

引用:
原帖由 philips331 於 2013-5-4 06:10 PM 發表 查看引用來源
兩人相處年齡唔係大問題,最緊要係懂得點去溝通
支持下師姐........一路幸福快樂
此言差議!不敢認同!如果二十年之后又如灬當然2人相處唔一定靠性!但沒又吾得!真心祝你白頭偕老!人生路漫長!希望你真的搵到自己幸福!如有得罪之處!請見諒!因這是人生必經!兩人一定要深厚感情基礎才經得起考驗!

公喜公喜^^
祝福你地白頭到老
一路隻愛到永遠
:smile_o12:

十卜,美好結果。

引用:
原帖由 kam1235 於 2013-5-4 10:30 PM 發表 查看引用來源
此言差議!不敢認同!如果二十年之后又如灬當然2人相處唔一定靠性!但沒又吾得!真心祝你白頭偕老!人生路漫長!希望你真的搵到自己幸福!如有得罪之處!請見諒!因這是人生必經!兩人一定要深厚感情基礎才經得起考驗!
其實一個陌生人可以畀到二十年幸福快樂日子已經好犀利。做父母都係供書教學十零二十年啫。
活在當下!珍惜現在!給自己幸福二十年!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆