上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round254

收藏  |  訂閱
738  4.1k

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 04:41 PM 發表 查看引用來源

佢同你講化妝~你會唔會理佢~:smile_39: :smile_39:
如果佢係化妝師或者做sales好熟化妝品的都ok的…但如果係佢個人喜好…就感覺有啲怪囉!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-30 04:29 PM 發表 查看引用來源

咁好嘅?:smile_44: :smile_44:
我未試過唔使打…之前間公司遲到五分鐘之後就會扣錢…:smile_42:
我出黎做左咁多年工~未打過卡~

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 04:41 PM 發表 查看引用來源

唔係呀~ 我幫你放假呀~

你誤會左喇~
呢啲咁辛苦嘅嘢唔想麻煩你呢!我會唔好意思的! 我自己處理返得喇!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-30 04:42 PM 發表 查看引用來源

如果佢係化妝師或者做sales好熟化妝品的都ok的…但如果係佢個人喜好…就感覺有啲怪囉!
就係唔係囉~佢仲貪靚過你~ 點頂呀~又唔係靚仔果d~

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 04:42 PM 發表 查看引用來源

咁咪好爽? 會唔會有人報串先?:smile_44:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-30 04:43 PM 發表 查看引用來源

呢啲咁辛苦嘅嘢唔想麻煩你呢!我會唔好意思的! 我自己處理返得喇!
唔駛唔好意c bor~我好樂意架~

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 04:42 PM 發表 查看引用來源

20年前~~~~未有打卡機掛~~

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-3-30 04:44 PM 發表 查看引用來源

就係唔係囉~佢仲貪靚過你~ 點頂呀~又唔係靚仔果d~
就係唔靚仔先要貪靚!
我又真係好少遇到呢啲人! 你都幾好彩喎!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-30 04:44 PM 發表 查看引用來源

咁咪好爽? 會唔會有人報串先?:smile_44:
無~

得我同同事2個人

之前做果份我自己一個人

好爽~:smile_46:

引用:
原帖由 type100q 於 2009-3-30 04:45 PM 發表 查看引用來源

20年前~~~~未有打卡機掛~~
頂你呀~20年前我做童工呀!?~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆