上一頁下一頁
發新話題

援交妹Nancy (update 17/11 #427, 11/11 #259, 5/11 #103)

收藏  |  訂閱
488  151.5k

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-11 04:28 PM 發表 查看引用來源

唔多唔少心理上都唔好過,不過依家生活都算ok,我會努力架喇
比心機啦~

Hi~小倩今日也上黎
睇完其實心裡有d難受,比佢抽傭又抽水。。。。

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-11 04:48 PM 發表 查看引用來源
Hi~小倩今日也上黎
睇完其實心裡有d難受,比佢抽佣又抽水。。。。

過左去啦...你日日都係呢個時候上網架?

Thanks for your great posting!

asso ,你話master 我覺得值 ,
而家 ? 弱智, 家境唔好唔捱得講到好上進咁

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-11 01:22 PM 發表 查看引用來源
其實做完第一次之後,我都有諗過仲做唔做,不過呢個係最快既搵錢方法,我都無諗咁多,就繼續接job,話咁快就星期一,呢日我無記錯真係做左兩單,過程大致上都差唔多,之後過左幾個接客既晚上,無論我既生理及心理都接受左,生理 ...
人係好易盲目的, 但係身体最易depreciate, the older u are, the cheaper price u can sell

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-11 01:22 PM 發表 查看引用來源
其實做完第一次之後,我都有諗過仲做唔做,不過呢個係最快既搵錢方法,我都無諗咁多,就繼續接job,話咁快就星期一,呢日我無記錯真係做左兩單,過程大致上都差唔多,之後過左幾個接客既晚上,無論我既生理及心理都接受左,生理 ...
首先希望樓主唔好介意我咁問
其實做到呢個地步係咪仲叫做"援交"
如果唔睇個標題而就咁睇內容
呢個情況根本就係一名妓女與一名操控賣淫者之間既所發生既一件事
"援交"好似變左係一個美化詞, 聽落好似好聽D? :smile_41:

我係平心而論, 有感而發, 有人又睇唔過眼要插就隨便啦... :smile_30:
如果樓主覺得我問得太直接, 我都會過主 :smile_44:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-11-11 07:50 PM 發表 查看引用來源

首先希望樓主唔好介意我咁問
其實做到呢個地步係咪仲叫做"援交"
如果唔睇個標題而就咁睇內容
呢個情況根本就係一名妓女與一名操控賣淫者之間既所發生既一件事
"援交"好似變左係一個美化詞, 聽落好似好聽D? :sm ...
um...我唔識答,我當係援交囉...我又唔算被操控既...

樓主大大你呢個POST我有追開
留言就冇點睇過啦
講真果句
樓主你咁樣做搵錢既原因係讀埋D書佢
其實你自己都身不由己
我覺得對比起果D為左物質而援交既o靚妹仔
我覺得你好慘...好同情你

但係我有一個問題睇你開POST果陣已經好想問
不喜勿插 請見諒
樓主大大平時冇點儲錢?
雖然我唔知道樓主大大你幾歲
但係要拎16000出來 真係咁困難?
做快餐店 SEALS果陣D錢全部用晒讀書 正常起居飲食 1蚊都儲不到?

返工悶丫所以曰曰都偷偷上黎xd
不過今日超多會開。。。。現在都未返到屋企。。。。。
引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-11 05:00 PM 發表 查看引用來源

過左去啦...你日日都係呢個時候上網架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆