上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十一月飯局

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

早晨,咁多位,晨早流流俾人扣左 30 個大洋,真搞笑!

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分
引用:
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 dragonor 評分。

發表時間: 2009-10-10 09:26 PM
所在論壇: 內地夜遊討論
所在主題: .......

評分分數: 基本分數 -30
操作理由: 辱罵會員 / 引發罵戰
扣我分好閒,我想知道,版主又係點樣處理樓主呢?

早晨呀

各位中山友:smile_o15:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-11 10:34 AM 發表 查看引用來源
早晨,咁多位,晨早流流俾人扣左 30 個大洋,真搞笑!

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分

扣我分好閒,我想知道,版主又係點樣處理樓主呢?
早晨呀

龍少:smile_38:

冰個 post 呀

..........   ???

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-11 10:36 發表 查看引用來源

早晨呀

龍少:smile_38:

冰個 post 呀

..........   ???
個帖俾我玩到條傻仔自動申請刪帖啦,之前的名好似叫咩:大陸妹比港女好,港男上去搵大陸妹,類似個 D 啦,俾我一句自閉港男,搞到佢發晒老脾!而家 D 靚仔,真係不知所謂!

一句:又一個自閉電車港男!真心地同情閣下的娘親!

咁就出事啦,樓主係叫:teddyyeung,哈哈

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-11 10:41 AM 發表 查看引用來源

個帖俾我玩到條傻仔自動申請刪帖啦,之前的名好似叫咩:大陸妹比港女好,港男上去搵大陸妹,類似個 D 啦,俾我一句自閉港男,搞到佢發晒老脾!而家 D 靚仔,真係不知所謂!
屌.....之前都另有條白痴仔

又係出兩個閪貼出嚟

禾同亞小企....串膠佢

亞小企都比人扣咗分啦

所以話 D 台哩期

膠貼時時有

今期特別多唧:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-11 10:44 AM 發表 查看引用來源
一句:又一個自閉電車港男!真心地同情閣下的娘親!

咁就出事啦,樓主係叫:teddyyeung,哈哈!
吓....槓都扣三條呀

又好似重手咗 D 喎

ps:30分可以換倒個杯面喇:smile_30: :smile_30:

出去忍個茶先....:smile_45:

各位慢慢野呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-11 10:44 發表 查看引用來源

屌.....之前都另有條白痴仔

又係出兩個閪貼出嚟

禾同亞小企....串膠佢

亞小企都比人扣咗分啦

所以話 D 台哩期

膠貼時時有

今期特別多唧:smile_30: :smile_30:
理鳩佢,大把分扣,又唔可以換飛行里數,唔岩睇就屌,仲係要真心地玩鳩佢地的屌!

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-11 10:47 AM 發表 查看引用來源

理鳩佢,大把分扣,又唔可以換飛行里數,唔岩睇就屌,仲係要真心地玩鳩佢地的屌!
槓呀

屌下哩個啦.....孝哥呀.....好撚多膠貼架:smile_30: :smile_30:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10751267&extra=page%3D2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆