上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  451.9k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-3 17:08 發表 查看引用來源
過去7幾日, 呢批男人(隱形確診者)再去叫另一批雞時, 又將d病毒傳染比呢一批雞. 呢批雞又傳染比另一批男人...... 循環不息...
無疫苗,不能叫雞?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-3 06:18 發表 查看引用來源
警方正在全力追尋相關客人
orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201103/00176_013.html
看來,在香港,会少了人叫雞

行政長官林鄭月娥率領特區政府官員,晚上從深圳飛抵北京,車隊駛進入住的釣魚臺國賓館。 預料特區官員明天起一連三日會見4至6個部委,星期五晚轉往廣州,星期六在當地和深圳分別與廣東省政府和深圳市政府官員會面。 林鄭月娥早前押後公布施政報告,以便爭取中央支持香港發展的政策,她早上出席行政會議前表示,目標在本月25日公布。
Good news are coming 😆

返內地、澳門,終於有景!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-11-3 17:40 發表 查看引用來源

咁豈不是未來兩個星期係雞群組大爆發
本來就會,有無見萬性節老蘭幾撚墟冚幾撚放

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-11-4 10:20 發表 查看引用來源

本來就會,有無見萬性節老蘭幾撚墟冚幾撚放
同意! 31/10更加多雞系老蘭搵食啦. 一拖條死鬼入廁所, 即除口罩&奶罩.

議員促推健康碼恢復通關, 張建宗:政府都好心急
https://hd.stheadline.com/amp/news/realtime/hk/1915228/

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-4 20:45 發表 查看引用來源
議員促推健康碼恢復通關, 張建宗:政府都好心急
https://hd.stheadline.com/amp/news/realtime/hk/1915228/
我只知Andy好心急

張建宗表示,政府正積極跟進讓身處在廣東省及澳門的港人,在符合條件下返港可免去14日強制檢疫,
呢個措施都起碼9up左兩三個星期啦喎,都而家都未落實,亦無時間表,
咁另一個憑檢測證明兩地免隔離既措施,分分鐘又要拖一個月,仲要初期淨係比直系探親/工幹/有錢特權人士,
我呢d探正經朋友,andy2008呢d趕住去叫雞既, 咪有排等? 正仆街政府黎!

引用:
原帖由 hello179 於 2020-11-5 14:09 發表 查看引用來源
張建宗表示,政府正積極跟進讓身處在廣東省及澳門的港人,在符合條件下返港可免去14日強制檢疫,
呢個措施都起碼9up左兩三個星期啦喎,都而家都未落實,亦無時間表,
咁另一個憑檢測證明兩地免隔離既措施,分分鐘又要拖一個月, ...
依家我最驚, 就係之後又有叫雞群同埋萬聖節群大爆, 之前所講嘅野又推翻晒, 咁就真係大O樂喇! 希望最終可以順利通關啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆