上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
737  4.7k

引用:
原帖由 CCandy 於 21/4/2009 00:42 發表 查看引用來源

你話無人就閃呀嘛:smile_46:
你又講得有道理喎~:smile_30: :smile_30: 最好唔好閃啦~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 21-4-2009 00:43 發表 查看引用來源
你又講得有道理喎~:smile_30: :smile_30: 最好唔好閃啦~:smile_40: :smile_40:
無閃啦

引用:
原帖由 CCandy 於 21/4/2009 00:44 發表 查看引用來源

無閃啦
thank you 你啦~ 我而家無做嘢喇~:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 21-4-2009 00:46 發表 查看引用來源
thank you 你啦~ 我而家無做嘢喇~:smile_38:
我知呀 ... 你晏晝入過引版架喎 :smile_34:

引用:
原帖由 CCandy 於 21/4/2009 00:47 發表 查看引用來源

我知呀 ... 你晏晝入過引版架喎 :smile_34:
係喎~:smile_30: 老人痴呆發作...所以我有假放, 你無~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 21-4-2009 00:49 發表 查看引用來源
係喎~:smile_30: 老人痴呆發作...所以我有假放, 你無~
頂你 :smile_45:  ... 而家巴閉啦 .. 串9我啦 :smile_34:

小鬼~:smile_38: :smile_38: 留個腳印先:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 CCandy 於 21/4/2009 00:51 發表 查看引用來源

頂你 :smile_45:  ... 而家巴閉啦 .. 串9我啦 :smile_34:
串都係串得一個星期啫~ 我都唔想串你咁耐呀~:smile_35:
不過....你可以隨便頂~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 21-4-2009 00:53 發表 查看引用來源
串都係串得一個星期啫~ 我都唔想串你咁耐呀~:smile_35:
不過....你可以隨便頂~
哼 :smile_34:  ... 豈有此理 :smile_24: :smile_24:

算..............糖糖撇 ............. 眼訓訓嚕 ...晚安 bye :smile_15:

引用:
原帖由 CCandy 於 21/4/2009 00:55 發表 查看引用來源

哼 :smile_34:  ... 豈有此理 :smile_24: :smile_24:

算..............糖糖撇 ............. 眼訓訓嚕 ...晚安 bye :smile_15:
你唔會嬲既~
早抖~糖~ 88~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆