上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.8k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
7/6
今日天氣好鬼熱,雖然我好叻咁著件小背心出街(詳情向我另一個POST 有講) 但都真係好熱,搞到我唔想食野架
抽住幾大袋戰利品返到屋企已經成身汗:smile_35: 第一時間解除身上既束縛 ~~ 沖入廁所用水整濕條毛巾沬下 ...
外送男今次大膽左..

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
7/6
今日天氣好鬼熱,雖然我好叻咁著件小背心出街(詳情向我另一個POST 有講) 但都真係好熱,搞到我唔想食野架
抽住幾大袋戰利品返到屋企已經成身汗:smile_35: 第一時間解除身上既束縛 ~~ 沖入廁所用水整濕條毛巾沬下 ...
SUPPORT U again~ he is so lucky boy~

睇埋下part就知點解!工作中要等返屋企先可以打埋佢
引用:
原帖由 潮吹之手 於 2011-6-7 10:21 AM 發表 查看引用來源

外送男今次大膽左..

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-7 11:42 AM 發表 查看引用來源
快 d 出 post:smile_47:

無la la比人開鑊,飽晒la,哈哈!!

妳上次話屋企有武器,o米又係無用...

一來冇機會行去拎,二來佢要我摸左佢jj幾下就又捉返住我,jj向我屁股度磨啦
引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-6-7 11:45 AM 發表 查看引用來源
無la la比人開鑊,飽晒la,哈哈!!

妳上次話屋企有武器,o米又係無用...

期待下半部,希望係一個滿意嘅結局!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-7 11:49 AM 發表 查看引用來源
一來冇機會行去拎,二來佢要我摸左佢jj幾下就又捉返住我,jj向我屁股度磨啦  

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-7 11:49 AM 發表 查看引用來源
hope that it is a happy and enjoy ending~~~:smile_47:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-7 11:42 AM 發表 查看引用來源
知你冇咩點訓,今晚再寫埋....我好想知個白汁海鮮飯的結局

o甘爽o吾爽先?
我驚妳不只愛上露出,還慢慢愛上硬上弓...
不過,支持妳的Post!! 細緻,傳神,驚喜兼而有之。勁似出奇蛋!
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆