上一頁下一頁
發新話題

援交妹Nancy (update 17/11 #427, 11/11 #259, 5/11 #103)

收藏  |  訂閱
488  151.5k

咁我地係到曳曳囉
引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-10 08:43 PM 發表 查看引用來源

haha...唔乖lu

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-10 09:08 PM 發表 查看引用來源
咁我地係到曳曳囉

haha.......有feel架咩?

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-11-10 09:06 PM 發表 查看引用來源
我係小小偏激,唉,總之生在lee個世上有手腳已經好辛福:smile_o12:
依家會好好愛錫自己喇

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-10 09:18 PM 發表 查看引用來源

依家會好好愛錫自己喇
:smile_o06: 支持你:smile_o06:

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-10 09:18 PM 發表 查看引用來源

haha.......有feel架咩?
你想點feel都得~xd

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-10 09:20 PM 發表 查看引用來源

你想點feel都得~xd
邊有feel架?

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 2010-11-10 09:21 PM 發表 查看引用來源

邊有feel架?
吹水feel囉~

吾系你想要邊種feel?

引用:
原帖由 小倩Nancy 於 4-11-2010 18:58 發表 查看引用來源
援交妹Nancy (update 5/11 #103)

大家好,我叫Nancy,這是我從前既一段經歷,可能有人會話我cheap,但有無人想過,要用錢,但有無錢洗既苦

況?又要讀書,又要返工(sales,快餐店等)都唔夠錢洗,仲可以點?
Nancy係我假名 ...
:smile_o06: 對妳ge遭遇,深表同情~

其實做完第一次之後,我都有諗過仲做唔做,不過呢個係最快既搵錢方法,我都無諗咁多,就繼續接job,話咁快就星期一,呢日我無記錯真係做左兩單,過程大致上都差唔多,之後過左幾個接客既晚上,無論我既生理及心理都接受左,生理上,由初初會唔夠水會痛,到後來好自然到時到候就會出水,亦都唔痛,可能有人問我興唔興奮,我可以講比你地聽,到左後期既興奮都係扮出黎,肉體上雖然係feel到有感覺,但真係比唔到興奮感覺比我,

講返接左幾個客既晚上之後,我都開始習慣喇,其實我估到阿輝手頭上都有幾個女女,個時開始想搵多d生意,於是我諗計想討好阿輝,而我相信最有效既方法係用我自己既肉體,有一晚,我特登著得sexy d, 一條one piece既貼身連身裙,到阿輝幫我book既房,自從接左幾晚之後,我既技巧高左,咁我主動引下阿輝,攬下佢,用個胸壓下佢,錫下佢,我諗佢都知我想點,阿輝都好識做,佢講左句,
「試下妳先,haha」
咁我就一路錫下佢耳珠,跟住錫落條頸到,我幫佢除左件t,佢就攬住我條腰,摸下落d咁摸到去我patpat,我都不甘示弱,鍊返佢個pat,大家互摸左一輪,佢就車埋黎,haha,其實唔係個個客都會打車輪的,老豆阿輝會同我車我都好出奇,個時我小妹開始流水水,佢一野抱起我,掟我落床,真係掟架,跟住拉底我條under,插隻手指入黎,當時我覺得好興奮,同接客個仲感覺唔同,有隻真係想比佢攪既感覺,佢跟住話
「衰女,咁淫...教訓下你先」
阿輝就解開皮帶,係床頭攞左個bn2黎帶,跟住一下就插入黎,跟住一手sip入我背脊解開我個bra,撥開條個bra條肩帶,咁我隻手臂一縮,就除左我個bra,阿輝就隔住件3渣我個胸,渣左幾下胸,佢就插住我un幾un, 我妹妹d水就流出黎, 一邊插,一邊滯我個胸,好興奮,之後阿輝扯低我件連身裙, 用口lam我nipple,用條利係我nipple打圈, 之後不繼咁渣我個胸,又插我,過左一陣佢好肉緊咁攬住我,我當然知道係咩一會事啦,haha
完事後佢攬住我一陣,就入左浴室沖涼,佢出返黎同我講,
「妳都幾好wor,又好反應,下面又幾好插」
我話:「係咩?咁...」
阿輝:「唉...妳d靚妹仔,我知妳想點既,係咪想搵多d錢ar?」
我答話係呀,阿輝呢d老豆果然見慣晒,知我諗咩
阿輝:「放心,一定有機會既....」
阿輝:「陣間我叫個客xx:xx到(唔記得幾點,只記得遲左半個中左右),你休息一陣」

之後阿輝都無呃我,幾日後佢帶左我去一間bar,叫我做陪唱個d,過夜會有多2000幾,陪唱歌都有3-400一個中, 呢次交易我都有d印象,或者遲下有機會同大家講啦

其實當時我行到果個地步,依家睇返真係好不堪,個時好似已經唔當自己身體係一樣野,個時完全無諗過咁做係唔arm,只係覺得咁樣原來係可以搵$既,亦都有錯覺,$係咁易搵既:smile_o16: ...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆