上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  451.8k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 17:37 發表 查看引用來源
屌,上網鬧交都要抄,大陸喱啲cheap 野學到十足十,傷港人個朵俾你陀衰晒🙄🙄
抄都唔抄大六五毛dogdogchiV柒碌

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-26 09:36 發表 查看引用來源

你上大陸鷄版托柒呀?
叫鷄唔敢認就正癈柴。

我未见過太陸狗唔叫鷄🐔,你條大陸五毛狗,扮香港人,收水做水軍自甘墮落就應該死佐佢。
//我未见過太陸狗唔叫鷄//

你未見過因為你生活既圈子就系果度,淨係識到啲仆街

另一方面就係唔想承認自己既不濟,就幻想其他人都係咁仆街,以減低自己既罪惡感,係一個自我保護既機制

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-26 09:42 發表 查看引用來源

笑到肚痛,你自己copy  & paste 完自己唔記得咁神奇 😂😂

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-26 09:18 AM 發表 查看引用來源

你又知我有返大陸叫雞? 無囉😌你得罪晒成版既師兄弟我都唔知點幫你兜😂😂

你寫殘體字學大陸喱自甘墮落就應該死佐佢👋
小朋友,你唔返大陸叫雞,來呢個版純粹聯絡假愛國撚水貨佬,同reddoor兄交流,只係賺五毛!😂

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-26 09:12 AM 發表 查看引用來源

我過關耐唔時見到啲金毛港叔聲大大一過到關就大爺咁,就係咁高尚

睇師兄既留言同果個形象好吻合
你錯喇,果條金毛港叔好撚怕羞,你都唔叫雞,識條春?咪撚天真只睇表面

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-26 01:37 發表 查看引用來源

你老母生花柳你老豆生愛滋,生咗你個野種,問下你老豆老母係唔係生個五毛狗,遺害香港。
你終於知道你老母做雞做到生花柳你老豆叫雞叫到生愛滋,生咗你個雜種屎忽鬼禍港殃民

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-26 09:42 AM 發表 查看引用來源

reddoor兄,唔使同個細路仔咁認真😂

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 00:03 發表 查看引用來源

只識扯東扯西,賺五毛真係易!😂
哈哈,講緊你自己只識扯東扯西,做文宣做到你咁點賺狗餅呀

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-26 11:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈,講緊你自己只識扯東扯西,做文宣做到你咁點賺狗餅呀
你d狗餅好撚貴,要五毛一個呀!😂

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 10:53 發表 查看引用來源
小朋友,你唔返大陸叫雞,來呢個版純粹聯絡假愛國撚水貨佬,同reddoor兄交流,只係賺五毛!😂
我入泥屌醒班以為開關好容易既井蛙咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆