上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-25 05:12 PM 發表 查看引用來源

生多件好呀, 定係戴套好呀? 兩害取其輕嘛...:smile_27:
扎左佢

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-25 17:12 發表 查看引用來源

我都係咁話...用開就話可以忍到繼續用..
唔用變邊用...邊有咁容易啊..
放假同女女去沖繩玩左7日, 第8日返來朝早起身返工, 邊有咁容易呀...
但...為世所迫, 冇計呀嘛...:smile_39:
人生...:smile_13:
:smile_30:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-4-25 17:14 發表 查看引用來源

扎左佢
我地約埋一齊, 二人同行, 唔知有冇折扣呢?:smile_41:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 01:14 PM 發表 查看引用來源

師妹真係夠辣
我要跟你多多學習
呢樣野真係多得公司D男同事唔小, 多得佢地訓練:smile_45:
我先咁狠心, 對人仁慈就係對自己殘忍:smile_38:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-25 05:12 PM 發表 查看引用來源

生多件好呀, 定係戴套好呀? 兩害取其輕嘛...:smile_27:
生多件!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-25 05:10 PM 發表 查看引用來源

搵我呀, 我呢個哥哥好好架:smile_o12:
大叔,咁快要去做補習搵尿片錢?
但,你考過dse未呀?你d野勾斯架啦大叔

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-25 05:09 PM 發表 查看引用來源

咪玩啦...冇人幫拖兩個真係夠晒數:smile_o07::smile_o07::smile_o07:
請姐姐:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-25 04:56 PM 發表 查看引用來源

邊有..我好冷靜架..
由其係叫佢食飯果陣..唔冷靜係做唔到里份工作.
食飯呢個session真係耐性既考驗

引用:

生多幾件
邊有咁好彩喎
咁好彩咪去買六合彩

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-25 05:17 PM 發表 查看引用來源

我地約埋一齊, 二人同行, 唔知有冇折扣呢?:smile_41:
二人同行一人價錢
行咪要返大陸紮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆