上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 109)

收藏  |  訂閱
741  7.2k

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-2-9 10:29 AM 發表 查看引用來源
乜咁橋呀..... 你又係呀.....
我都唔 like 既 .... 好日都唔飲一次     

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-9 10:40 AM 發表 查看引用來源

我都唔 like 既 .... 好日都唔飲一次     
飲汽水都得架.....:smile_46:

亞當斯好似就俾人炒魷喎.......

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-9 11:18 AM 發表 查看引用來源
亞當斯好似就俾人炒魷喎.......
不過都係無反彈:smile_39:

引用:
原帖由 Thomaschoi8068 於 2009-2-9 11:21 AM 發表

不過都係無反彈:smile_39:
都未炒....
好似話今日會炒, 仲話炒左佢之後會搵以前車仔個肥佬grant .......

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-9 11:37 AM 發表 查看引用來源

都未炒....
好似話今日會炒, 仲話炒左佢之後會搵以前車仔個肥佬grant .......
WBA 降班膽啦,其他屎城,米鋪,同呢條矛睇下冰過好運走得到啦:smile_40:

引用:
原帖由 Thomaschoi8068 於 2009-2-9 11:44 AM 發表

WBA 降班膽啦,其他屎城,米鋪,同呢條矛睇下冰過好運走得到啦:smile_40:
WBA都未必死架喎....
其實真係仲未有膽....... :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-9 12:00 PM 發表 查看引用來源

HULL 可能最後都要降班....:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-9 12:00 PM 發表 查看引用來源

wba屎左9成啦,暴力同熱氣實力點都高d,有得追

保仔同層樓家下d分就多d,生性既都唔洗屎既:smile_40:

引用:
原帖由 Thomaschoi8068 於 2009-2-9 12:58 PM 發表 查看引用來源

wba屎左9成啦,暴力同熱氣實力點都高d,有得追

保仔同層樓家下d分就多d,生性既都唔洗屎既:smile_40:
領隊......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆