上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.9k

引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-14 03:03 AM 發表 查看引用來源
...

依條友之前係魅姬個POST搞搞震....我幫魅姬先至同佢交惡
佢之前唔係依個名....9成9俾魅姫投俾版主知.....依家轉個pccww名咩
原來佢對人起痰:smile_34: 但又俾人督』

樓主,希望你搵到啦
不過你最好都係唔好SET咁多條件,一切隨緣啦~

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-14 03:05 AM 發表 查看引用來源

原來佢對人起痰:smile_34: 但又俾人督』
佢自己係度想呃女......先至真

引用:
原帖由 紅心小路寶 於 2008-10-14 03:08 AM 發表 查看引用來源

佢自己係度想呃女......先至真
咁洗唔洗我幫手...唔收錢又點話xd

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-14 03:10 AM 發表 查看引用來源

咁洗唔洗我幫手...唔收錢又點話xd
唔洗....我相信清者自清......識得我嘅人都知我為人係點......唔洗再理依d無為人....唔該晒你
我都去訓....你也早點休息吧 88

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-13 23:38 發表 查看引用來源

我曾拍過好多散拖了....人大左,係時候要停落黎了,真的拍拖的話,就會視佢為我既終身伴侶了.....不過我都知結婚對象要係網上識係好怪...朋友都會笑我,不過我都係抱住撞下有無我既dream man咋.....其實我都無乜希望 ...
咁又係, 緣份好難講的. 但妳重好年輕姐. 唔洗咁心急.

好似搵緊主人咁 :smile_45:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
呢种人 / 一定存在 ! 但 ,.....  唔多 !
1) 五官  排例来自遗传因子 , 没法 择优录取 !
2) 月入 3-4萬男仕 /  最小都40左右 . 30岁内有3-4萬人工的轮唔到你 . 大把女性同事争住上位 ,
3) . . . . .   睇下 失婚男仕 , 40 - 55岁的 (  可能有 . )  

纯 属個人言論 ,  見諒 !

halo! 我差少少,高過你但又唔夠170cm
大過你但又唔夠30...其他都符合

老公靠得住咩 ?

如若您 自身條件都唔差 , 況且先得 24 歲 , 又何需 '毛遂自薦' 尋找 天子 ? ,
倒不如自我增值 , 事業有成  好過'師奶'度日啦 .
. . . . . . 老公靠得住咩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆