上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.3k

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-30 08:19 PM 發表 查看引用來源

又比人地新名ga~

E~你同我老公一樣, 成日講粗口, 佢好中意X我果陣講: [X你個 ‘姣X’,  X你個 ‘臭X’]

:smile_13:雖然我自己唔講粗口, 但搞果陣聽到真是high D
因為淫西郁係鐘意比人有小小羞辱?

引用:
原帖由 phowong 於 30/10/2013 08:08 PM 發表 查看引用來源

點解釋你知 ..絞媽spicy張icon相都轉埋..係咪想大家流哂鼻血

直接用photobucket app就可以減去upload去電腦既麻煩啦
人地其中一件戰依, 剛剛用自己iphone拍左幾張, 明晚 show 你地其他

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-30 08:29 PM 發表 查看引用來源

人地其中一件戰依, 剛剛用自己iphone拍左幾張, 明晚 show 你地其他
唔急既..你得閒就慢慢整...你用iphone都影得幾清. .

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-30 08:29 PM 發表 查看引用來源

可惜我呢排忙,,好小上到黎,今日先知你個POST,而家即刻支持

D相好正

引用:

直接放上 facebook ...
大家去睇 米 duck law...:smile_30:

引用:

戰衣一定引死人
今日你同老公講完攞相有咩反應

Hello spicy…pm過你可能已經del左…haha
不過都入黎支持下你!d相同文都好正呀^^

真係好得下喎,個波大到丫
一定好好揸手

淨係樓主個頭像, 已經夠晒吸引.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆