上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.5k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 11:40 PM 發表 查看引用來源

好團友,終於等到你入來支持:smile_42: 我在文中不時提到你,你見到嗎:smile_41:
Sorry, 先兩日唔係香港,今日先睇到你report!

你提我梗見到啦!重知你掛住我件小鳥依的人添

引用:
原帖由 KoLap 於 2009-9-7 23:49 發表 查看引用來源

Sorry, 先兩日唔係香港,今日先睇到你report!

你提我梗見到啦!重知你掛住我件小鳥依的人添
咪係,最衰你食完又唔問人留電話,不過我相信最遲下月上去還會有緣見她,
我準備留定幾億比佢:smile_30:

各位版友,Part 3基本上打好,現在執靚緊D文句和修改錯字,應該半小時內推出:smile_38:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 11:55 PM 發表 查看引用來源

咪係,最衰你食完又唔問人留電話,不過我相信最遲下月上去還會有緣見她,
我準備留定幾億比佢:smile_30:
ching 有緣一定俾你揾到嘅!到時幫我送多兩億過佢…:smile_47:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 10:56 PM 發表 查看引用來源

原來你咁鍾意 T-back ,怪不得連個討論區名稱都要有個 T字,
Sorry, just for fun:smile_30:
你地 pair pair 嘟攬實晒 , 淨係見到後面果兩楷橙

我都黎支持下先~~~哈哈~~加油

對不起各位版友,相隔了兩天才出Part 3,至於我見有一位版友入來表達希望我出文精簡些,我只可以說這是我個人的出文風格恕難改變,因為我希望令各位睇過我篇報告的版友印象深刻些有如親身經歷的感覺,務求做到不似大多數短篇報告,看完很快便徹底忘記,就如我數月前出過一篇數萬字又是斬件式嘅報告,標題名為【徹底失敗的一夜】:smile_38: 內容大意是關於CP街頭選倉女過夜,上房一Q後覺得極度貨不對版服務奇差,想請條女走佢又開天殺價,條女玩野話報公安一拍兩散,我落酒店大堂佢又死跟,要急召媽咪到場講數只付出合理分手費,幾經辛苦才送走條女,後尾再叫媽咪安排另一條女就整晚開心嘅先驚後喜之故事,相信很多睇過上述報告甚至回應過的版友應該仍有少許印象,如記得嘅版友不妨入來比個回應我印證一下,所以請該位希望我出文精簡些嘅版友請勿見怪:smile_42: 即入Part 3正題:

趁河北妹出房換緊睡衣短褲期間,我接番位同3位團友繼續玩大話骰,我以誠實骰的策略出奇制勝,大殺三方連嬴數局,骰運同河北妹有得揮 直至10分鐘後她換好睡衣制服回房,我又讓她再玩骰,她自動自覺側身坐回我大腿上,而我又再抱緊她抽下水。直至後半段河北妹嘅骰運開始下降,不再大殺三方,極度靠近她嘅我都感覺到佢已帶幾分酒意,為免她飲醉令我今晚食自己,因此每次佢輸我都搶住飲,畢竟先前大部份罰酒都給她搶飲,所以我大把貨頂得住,她仍想逞強頂我飲罰酒:smile_14: 我就對她說不如一人一次玩骰及飲酒,咁大家都不會那麼容易醉,她欣然點頭又再投入骰局,大家玩得興高采烈。

直至大約深夜十二時,其他團友召集離場去附近串燒街食宵夜,我地幾個仍繼續留房玩,直至見大部份團友已離場便各自吩咐囡囡換回便服出街。我本想跟隨大隊去食宵夜,但其中一位團友表示有點酒醉想返回COPYBOY團長一早替凡我們訂房嘅魚唇酒店休息,因此我們一行四位連同各自的囡囡分乘兩部的士回酒店,乘的士途中河北妹表示有點頭暈不舒服,我心想咁當然啦,剛才整晚佢搏命咁飲可以若無其事至奇:smile_39: 大約10分鐘後抵達酒店,大家馬上搭升降機登上同一樓層各自開房門入房,而我的特別經歷及煩惱就由此刻開始…… (未完待續)

感謝報告,期待 part 4 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 伊卡洛斯 於 2009-9-8 00:28 發表 查看引用來源
我都黎支持下先~~~哈哈~~加油
多謝支持,睇咗剛推出的Part 3未:smile_41:

引用:
原帖由 jchik743 於 2009-9-8 01:03 發表 查看引用來源
感謝報告,期待 part 4 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝捧場,Part 4已在草擬中,預計3天內推出:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆