上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.5k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
打魚蛋又好,揸牛奶又好
總之搵到好波就一定好玩:smile_30:
仲有 好多 T-back 籮 唔好走雞  

引用:
原帖由 不机 於 2009-9-6 01:58 PM 發表 查看引用來源
ching 你知5知乜野叫好心做坏事 成栅人玩 條條女都除 你條女5除 做坏規舉 你5覺自己好自私咩 出黎玩你都要尊重其它ching既感受 你要記住呢个系光豬團  跟團最基本既要求你都做5倒 你話抵5抵小:smile_42:
光豬係權利, 唔係義務, join團時並無規定每個團友都要條女光豬.  唔滿意你咪自己開房剥到夠囉! 我帶個私家飯盒黎駛唔駛剥埋俾你睇呀!

條女係我俾小費既, 我先係老闆, 我想佢剥就剥, 唔剥就唔剥, 理鳩得d閒人丫.

好詳細的report
支持你:smile_30:

Hello Everybody,我回家了:smile_42:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-9-7 17:28 發表 查看引用來源
好詳細的report
支持你:smile_30:
如沒記錯,你是第一次入來支持我,多謝你:smile_42:

引用:
原帖由 T-65 於 2009-9-7 12:13 發表 查看引用來源

仲有 好多 T-back 籮 唔好走雞  
原來你咁鍾意 T-back ,怪不得連個討論區名稱都要有個 T字,
Sorry, just for fun:smile_30:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-7 15:33 發表 查看引用來源

光豬係權利, 唔係義務, join團時並無規定每個團友都要條女光豬.  唔滿意你咪自己開房剥到夠囉! 我帶個私家飯盒黎駛唔駛剥埋俾你睇呀!

條女係我俾小費既, 我先係老闆, 我想佢剥就剥, ...
多謝師兄仗義執言:smile_42:

ching終於出report啦!一定要支持!:smile_38:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 11:15 PM 發表

多謝師兄仗義執言:smile_42:
都系個句,支持你呀!:smile_30:

引用:
原帖由 KoLap 於 2009-9-7 23:31 發表 查看引用來源
ching終於出report啦!一定要支持!:smile_38:
好團友,終於等到你入來支持:smile_42: 我在文中不時提到你,你見到嗎:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆