上一頁下一頁
發新話題

30/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
781  10.8k

引用:
原帖由 3Q_sharing 於 2008-9-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
~~係邊位有乜所謂~~最緊要支持藍毛兩公婆唧~~:smile_40:  
:smile_40: 多謝支持:smile_40:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-22 12:18 AM 發表 查看引用來源
星期二係咪開沙咀團:smile_14:
係就個日唔好講野:smile_45: :smile_30:  
你係咪到先:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-22 12:22 AM 發表
唔係呀
毛哥星期二開沙咀團丫麻:smile_14:
邊有嚇/蝦妳呀:smile_13:  
呵呵.......:smile_39: :smile_39:

推下沙咀毛少團先:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-22 12:27 AM 發表 查看引用來源

呵呵...原来朋友多都系我错....:smile_39: :smile_39:
正傻妹:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-22 12:27 AM 發表 查看引用來源

呵呵...原来朋友多都系我错....:smile_39: :smile_39:
唔開沙灣團,又變沙咀團

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-22 12:26 AM 發表 查看引用來源

你係咪到先:smile_45: :smile_45:  
大有可能同費生玩完頭場
我再過黎踩你場架

引用:
原帖由 eddie.100 於 2008-9-22 12:30 AM 發表 查看引用來源
推下沙咀毛少團先:smile_35: :smile_35: :smile_35:
多謝一推!!!
星期2去唔去呀?:smile_38:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-22 12:32 AM 發表 查看引用來源

正傻妹:smile_30: :smile_30:  
我唔明你老婆講咩
定你老婆唔明我講咩呀:smile_35:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-22 12:33 AM 發表 查看引用來源
大有可能同費生玩完頭場
我再過黎踩你場架  
你地頭場幾点呀?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆