上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.0k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 04:58 PM 發表 查看引用來源

有次做,佢坐上面時,噴到我成身都係...
同埋泵左出來,係多到B都飲唔晒要掉。不過呢個應該關媽媽多少奶水事。
味就,開頭冇咩味,後來甜甜地,雪過有D腥同蘇...好難形容...
:smile_40:幾好WO..唔洗買奶奶飲

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 04:58 PM 發表 查看引用來源

同埋泵左出來,係多到B都飲唔晒要掉。不過呢個應該關媽媽多少奶水事。
味就,開頭冇咩味,後來甜甜地,雪過有D腥同蘇...好難形容...
:smile_40:幾好WO..唔洗買奶奶飲

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 04:59 PM 發表 查看引用來源

幾時帶埋我去
:smile_13:我會分心GA WO

引用:

玩到噴,有咩特別感覺?
好投入?

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 05:00 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:我會分心GA WO
咁你自己去啦:smile_15:
我自己去第度:smile_o13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

好..我影野時你彈開...:smile_30:晚上再見:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

好..我影野時你彈開...:smile_30:晚上再見:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 05:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:都話唔同你去, 我自己去第度玩唔好:smile_o13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:都話唔同你去, 我自己去第度玩唔好:smile_o13:
:smile_45:把之幣..自己去開心...唔理禾

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:把之幣..自己去開心...唔理禾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆