上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹系列  #431更新近排發生既事情

收藏  |  訂閱
534  572.9k

心兄,內容唔嫌誇張的話,會唔會發展成為响監獄死咗係另有其人(梁堅嘅替死鬼?),而回復自由身嘅堅哥就用替死鬼(釋囚) 嘅假身份去揾May姐?而幾經纏擾後,May姐終於就範成為堅哥嘅奴隸,背住老公同堅哥狂切之餘,仲幫堅哥接客跑私鐘?最後變成痴女?當然,堅哥嘅客極可能係啲有錢佬,不知不覺may姐亦成為堅哥嘅搖錢樹?

去到整個故事嘅結尾,放浪形骸過後,May姐醒覺自己最愛仍然係頭家同家人,毅然離開梁堅,而堅哥淫女無數後,最終雖逃過牢獄之苦,但死在眾老襟之手,橫死街頭。可惜May姐回家之時,老公已然得識其淫行,羞怒自盡。結果家破人亡。

定係May姐越玩越淫,拋夫棄子,與梁堅玩過不亦樂乎,當被梁堅玩殘而拋棄時,仍情願留神油尖旺,餘生繼續歡愉,當其企街云云?

Support~!!
好鐘意個故事,描寫得D女夠曬淫慾

引用:
原帖由 莊一千 於 2012-12-18 11:53 AM 發表 查看引用來源
十卜心兄你呀!!!我周不時都上黎睇下你有冇更新架,希望除左講呀怡外,MAY姐都可以出多D場LA:smile_o10:
咁你要留意來緊第三集...

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-18 07:27 PM 發表 查看引用來源
心兄,內容唔嫌誇張的話,會唔會發展成為响監獄死咗係另有其人(梁堅嘅替死鬼?),而回復自由身嘅堅哥就用替死鬼(釋囚) 嘅假身份去揾May姐?而幾經纏擾後,May姐終於就範成為堅哥 ...
類似既情節會在第三輯出現,但男主角不是梁堅。

引用:
原帖由 spamna 於 2012-12-18 09:05 AM 發表 查看引用來源

唔好停呀!唔好爛尾呀:smile_o08: 堅持堅持呀:smile_38: 初初我都係抱住玩玩心態寫文 ,不過寫寫下又當另類一種創作,我諗…寫色文朋友都好想像劉sir作品咁成功,成功要靠多年來經驗儲返來,我都係剛剛起步:smil ...
好的,我會俾心機繼續寫埋依一輯落去。 加油!

引用:
原帖由 homanharry 於 2012-12-18 06:32 PM 發表 查看引用來源
我覺之前俾阿輝插嘅唔係阿怡而係阿瑩 阿怡已經比阿偉破處
而且去度假搭巴士時插入去都無血 點會同阿輝搞時有血
應該唔會係m 血掛
不過阿怡一定有比其他人插 (只是估一下)
順道一問幾時有第三章
其實上一輯打得太快,忘了解釋原因。
其實有部分女性需要多次性交,先會完全將處女膜破裂。
換言之,有時就算有血都未必代表佢係處女。相反,有部分女性可能做過某些劇烈運動而引致處女膜破裂,但從未性交過,亦算係處女。
所以不能憑處女血來判斷是否處女,最簡單既方法就係問條女就一清兩楚!

第三輯幾時出?第二輯都未完,我真係答你唔出喎,又有可能胎死腹中,在乎係咪真係咁多師兄想睇?太多人想知絕對會迫使我繼續第三輯第四輯第五輯。

心兄所寫嘅,道盡男人心中嘅慾望,拿捏得好好。千祈要繼續寫落去,亦期待第二,三,四輯嘅來臨。我本來都想寫少少故仔,耐何文筆欠順,只恐貽笑大方。只怕未到戲肉,看官已經悶死N次,慚愧!所以心兄加油!

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2012-12-19 01:47 AM 發表 查看引用來源
心兄所寫嘅,道盡男人心中嘅慾望,拿捏得好好。千祈要繼續寫落去,亦期待第二,三,四輯嘅來臨。我本來都想寫少少故仔,耐何文筆欠順,只恐貽笑大方。只怕未到戲肉,看官已經悶死N次,慚愧!所以心 ...
其實剛才你果段亦都睇我好很興奮,的確曾經想扭曲成你所想的結局,但係兩年前所想,當時只想寫一輯就算數。
但如果寫成咁,就完全同現實扭曲哂,再加上不能再寫續集,所以算數。

我都係第一次寫作,道盡男人慾望,又唔好咁誇張!

另外都想問心兄,某程度上May姐雖然討厭梁堅之惡行,但其實最後呢種厭惡感係咪已經減小,甚至或多或少有期待梁堅再搞佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆