上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇Part 1至5 (Part 9 已於15/9晚上推出)

收藏  |  訂閱
307  38.5k

引用:
原帖由 不机 於 2009-9-6 23:44 發表 查看引用來源
ching 你重未識分跟團同自己開房玩既分別喎:smile_19:
不机師兄請勿誤會:smile_13: 我當然明白跟團同自己開房玩既分別,只是當時現場情況令我有此決定,我不想解釋兩次,詳情請你看一看我回你的198#:smile_38:

引用:
原帖由 earth008 於 2009-9-7 00:29 發表 查看引用來源

團長都講光豬系跟佢團先有得玩,所以女女都未知!:smile_30:系光豬場做女!:smile_41:
師兄你明白就好,不過我相信假以時日D女習慣咗光豬,加上媽咪長期教導,下次再去應該會好玩好多

快的出埋第3, 4 part

引用:
原帖由 yeunglm2002 於 2009-9-7 00:37 發表 查看引用來源
快的出埋第3, 4 part
放心,Part 3 三天內必出,現時草擬修改中,可能明晚就出到:smile_42:

各位版友,早上要上班,小弟先睡了,放工再續:smile_42:

thanks for sharing......

多謝樓主精彩回憶

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 12:31 AM 發表 查看引用來源

不机師兄請勿誤會:smile_13: 我當然明白跟團同自己開房玩既分別,只是當時現場情況令我有此決定,我不想解釋兩次,詳情請你看一看我回你的198#:smile_38:
得啦...想點玩就點玩...唔洗理人咁多! 重之開心就得! 你比錢出嚟開心架...

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-7 12:21 AM 發表

請問你是否當晚團友:smile_41: 你是否知道當時我已一馬當先拉條女出舞池中央準備脫佢薄紗,但我見現場包括我只有大約6/7位團友有拉條女出來,真正玩得放配合脫光仲要好似只脫了上身嘅只得2/3條女左右,其他團 ...
唔駛勞氣,有D人都系唔知現場環境,所以有所誤會,至於將來會應該好的,媽咪話重點提出,叫佢地玩放D,因為已加50蚊打賞,應該盡量滿足客人要求既!:smile_30:

引用:
原帖由 earth008 於 2009-9-7 12:29 AM 發表

團長都講光豬系跟佢團先有得玩,所以女女都未知!:smile_30:系光豬場做女!:smile_41:
系場方想開客源做法,至於囡囡每日返工,老細都開會提出,唔知系咪有D女炸聽唔到,或真系無留心聽書!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆