上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

回覆 1# 的帖子

老友......要求都幾高下......講真我172都比人話唔夠高...依家d女仔鍾意高大男仔多......你真係要等下喇!

回覆 190# 的帖子

關你咩事呀...人地幾大...哈哈

回覆 7# 的帖子

做朋友...算啦你

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-2 03:10 PM 發表 查看引用來源
唉~:smile_19:
唔怪之得你29歲都未拍拖啦~:smile_35:
唔好話識女朋友啦~:smile_38: 相信連識朋友也不容易啊~:smile_27:
你實在係太多要求了吧~:smile_45: 可別忘記:在你要求別人的同時~:smile_44: 別人也有選擇 ...
你實在太可愛啦

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2008-11-4 04:08 PM 發表 查看引用來源

你實在太可愛啦
小小:smile_38: :smile_47:

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2008-11-4 04:09 PM 發表 查看引用來源
小小:smile_38: :smile_47:
主任咁錯蕩呀

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-2 03:10 PM 發表 查看引用來源
唉~:smile_19:
唔怪之得你29歲都未拍拖啦~:smile_35:
唔好話識女朋友啦~:smile_38: 相信連識朋友也不容易啊~:smile_27:
你實在係太多要求了吧~:smile_45: 可別忘記:在你要求別人的同時~:smile_44: 別人也有選擇 ...
我想識 devil_sweety 佢既想法..英雄所見略同...係你呢個獨男post識人先,橫惦都係開來比人..:smile_30: :smile_30: :smile_30:  <---笑爆咀樣
真係想知你係度搵到既對象會係乜野樣..其實好多矮少男仔個女友又靚又高又高薪厚職架..人品又好又乖都有...
努力啦,師兄...:smile_13:

引用:
原帖由 minbauhead 於 2008-11-4 06:50 PM 發表 查看引用來源

我想識 devil_sweety 佢既想法..英雄所見略同...係你呢個獨男post識人先,橫惦都係開來比人..:smile_30: :smile_30: :smile_30:   
really ???!??!

引用:
原帖由 minbauhead 於 2008-11-4 06:50 PM 發表 查看引用來源

我想識 devil_sweety 佢既想法..英雄所見略同...係你呢個獨男post識人先,橫惦都係開來比人..:smile_30: :smile_30: :smile_30:   
唉~~~~don't play ..............

找到女友未..吹下你先,我地等緊好消息...而家金融海嘯你肯出多少少錢識女仔..90磅184cm女畢業 大學生就係妳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆