上一頁下一頁
發新話題

地鐵好迫人,但我每日都好期待!!!!

收藏  |  訂閱
315  30.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-20 06:00 PM 發表 查看引用來源

係咪鍚曳曳妹先?
哎呀~~你咁醒既~~俾你識穿左我添~~~:smile_13::smile_13:~~

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:06 PM 發表 查看引用來源

我果次係貼住門邊架啦,佢係個身撞入黎之後想企定,我回身就推佢出去!

我都唔明,朝早D車幾十秒一班,真係差咁遠入唔到就遲咩
其實係架,有時呢班遲少少果班又差少少就真係遲(當你要轉幾次車既時候),不過都唔係藉口,自己預早幾分鐘出門口啦!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:05 PM 發表 查看引用來源
haha 都差唔多架喇
咁平時有無人撞你?

引用:
原帖由 Tck310769 於 2010-11-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

師兄勁呀,做咗d我想做但一直唔敢做嘅野。
當你每一日上地鐵既時候準備上車,當車門打開之後就有隻手爭死推你行,你就會架啦

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:03 PM 發表 查看引用來源

唉!真係好無品,有D自由行,見度門一開就驚死上唔切車,死推死推,有次推多我兩推我一爭打落佢度,之後問佢推乜春野,佢先停:smile_55:
係...搭火車地鐵最怕預到自由行~~:smile_22:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-20 06:04 PM 發表 查看引用來源

你等我返來你咪知囉…
你走啦~~走左以後唔好返黎~~~:smile_22::smile_30:

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

哎呀~~你咁醒既~~俾你識穿左我添~~~:smile_13::smile_13:~~
所以你千其唔好呃我呢…記住等我啦… 今晚見…

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:08 PM 發表 查看引用來源
其實係架,有時呢班遲少少果班又差少少就真係遲(當你要轉幾次車既時候),不過都唔係藉口,自己預早幾分鐘出門口啦!
我明知自已上車果個站係轉車既站,所以早5-10分鐘出門,但係D人就死推!:smile_51:

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-20 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁平時有無人撞你?
朝朝都俾人撞死:smile_19:

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:10 PM 發表 查看引用來源

你走啦~~走左以後唔好返黎~~~:smile_22::smile_30:
你又蝦我啦… 我唔"寫"得你啊…:') :') 曳曳妹…:') :') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆