上一頁下一頁
發新話題

見過d甘既女未~~後話(都唔知邊個真邊個假...)

收藏  |  訂閱
58  12.4k

唉!講真我一直都係引版做緊個隱形人,但睇都條仔咁賤點都要出黎橕下妳,雖然個POST係長左啲,但真係估唔到有人會因為溝唔到女而用埋晒啲下三流既垃圾招,初初我睇到前一遍都覺得有啲怪怪地,唔會有女做到咁,點知原真係條友係到吹水。唉!真係估唔到有人重賤過隻賤狗,應該叫一隻冇種的賤狗至岩。

= =是真是假
誰是誰非...好難作案~
不過好多女仔都係要男仔比錢睇戲食飯好似係老馮= =

[quote]原帖由 lazycute 於 2009-4-4 09:38 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-4-4 09:55 AM 發表 查看引用來源

比d風度男人啦,我請
多謝你先

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-4 09:57 AM 發表 查看引用來源
多謝你先
係你無所為啦
波羅包任食,好無

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-4-4 10:02 AM 發表 查看引用來源

係你無所為啦
波羅包任食,好無
:smile_42:吾好蝦我細路女吾識野..
波蘿食一個都痾死人.. :smile_30:仲要任食...命仔都沒..
:smile_47::smile_47:大樹波蘿就吾拘

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-4 10:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_42:吾好蝦我細路女吾識野..
波蘿食一個都痾死人.. :smile_30:仲要任食...命仔都沒..
:smile_47::smile_47:大樹波蘿就吾拘
你恨食 ,我很比:smile_04:

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-4-4 10:09 AM 發表 查看引用來源

你恨食 ,我很比:smile_04:
:smile_47::smile_46:開心死人..
#13 我del 左la..
你都改返啊

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-4-4 09:55 AM 發表 查看引用來源

比d風度男人啦,我請
但有時候,我都唔好意思ga...
同男朋友一齊既時候,所有野都係佢比哂
不過有時買野飲,我就會比~
同都會買d野送比佢~
唔好覺得佢比係個must囉~
女仔都可以比返既姐~:smile_34:

嘩~真係估唔到依家d靚妹會咁~
我同男友一齊,
出街洗費好多都係佢比~
但絕唔會屈佢買禮物(只係節日或我生日叫佢買1份我鐘意而唔貴的),  
唔會屈佢指定佢同我食d咩.,我好鐘意食刺身魚生壽司,
但佢唔like,我就佢寧願唔食~
同埋有來有往,我耐不耐就會請佢食返餐好0既,買禮物(衫褲鞋)氹下佢,
經常性買佢鐘意食0既野,總之唔會一味要佢洗錢,只會諗下點慳錢,
真係好唔明點解呢d港女會咁多人鐘意??
唔通我地呢d品性已經不合潮流??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆