上一頁下一頁
發新話題

之前放太夜....

收藏  |  訂閱
186  32.7k

故仔黎架..點報警???
引用:
原帖由 seven01466 於 2009-1-12 06:01 PM 發表 查看引用來源

咁你冇報警?.?

引用:
原帖由 大久保差差 於 2009-1-12 06:03 PM 發表 查看引用來源

你想搵 sp ?
其實唔可以話係同唔係既....只係想有個關係既異性朋友囉.....感情....
慢慢了解......不過而家周不時都自己好似.....有d地方.....好空虛咁.....
果次比我太大既經驗同感覺喇......而家冇左好似.....成日....
我又唔敢買果d野黎學人地整自己>......好醜~~~ -_-
想有個男仔既朋友囉.......唔介意既......我都有學下玩足球....
傾足球既野都ok 呀......

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:03 PM 發表 查看引用來源

我都算係自願既~~唔係夾硬黎  
咁你果日咪好忙囉:smile_47:

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:07 PM 發表 查看引用來源

其實唔可以話係同唔係既....只係想有個關係既異性朋友囉.....感情....
慢慢了解......不過而家周不時都自己好似.....有d地方.....好空虛咁.....
果次比我太大既經驗同感覺喇......而家冇左好似.....成日.... ...
咁你又唔搵返個正式男朋友?

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:07 PM 發表 查看引用來源

果次比我太大既經驗同感覺喇......而家冇左好似.....成日.... ...
what do u want ??? :smile_41:

妳都好激喎!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:01 PM 發表 查看引用來源
有冇朋友仔可以同我傾幾句呀.......忽然果種感覺又番黎:smile_39:
咩感覺呀?半推半就既感覺??

你好似真係好餓咁喎.....比人咁樣執左幾劑都好似好懷念咁....

妳個腦係咪有d問題 ??:smile_41:

wa

好多人......:smile_39:

我滿左.....

一係咁啦. 有玩足球又對買足球有心得既朋友仔....一齊傾下啦....:smile_41:

我響 第3版開始, 咁你地回一個呢個post講有意思傾計識下我~我就p你地ok?:smile_44:

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:24 PM 發表 查看引用來源
wa

好多人......:smile_39:

我滿左.....

一係咁啦. 有玩足球又對買足球有心得既朋友仔....一齊傾下啦....:smile_41:

我響 第3版開始, 咁你地回一個呢個post講有意思傾計識下我~我就p你地ok?: ...
你睇開咩 soccer 架....?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆