上一頁下一頁
發新話題

大家吃過幾多Q 女???

收藏  |  訂閱
44  4.3k

系囉,系囉,教下我地呢班慾海飢民啦?

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-11-19 10:11 AM 發表
我玩 YAHOO 友緣人既時候食得多過QQ
果時個友緣人無QQ咁假

現在!!?  重係食緊個時識果D
哈哈哈﹗YM 年代都好耐呀﹗還可以留到現在呀﹗:smile_14: :smile_14:
不過我都有一個台灣的是那時候到現在的呀﹗﹗半年前還一起三天三夜﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lung007 於 2008-11-19 11:32 AM 發表
成班大鱷係度玩鳩人,QQ高手,真係玩到成精的又點會去同自己寫落數簿計數架,啊wataru兄第一時間幽你一默,你都仲未知!
lung007師兄你真是給面子啦﹗我邊有甘高手﹗我是跟樓主開開玩笑﹗沒有惡意﹗
不過數目真是沒有需要去計算啦﹗計黎都沒有意思啦﹗系咪?:smile_30: :smile_30: :smile_30:

only 3 jar.poor e

我感覺吃qq女比吃快餐用錢多,還有是qq女常常煩死你的,如果還沒有qq女朋友的最好是餐餐清。

邊有師兄甘叻呀﹗未食過QQ女呀﹗師兄教番幾招比我呀

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-19 07:22 AM 發表 查看引用來源
我唔識玩QQ呀﹗邊有師兄甘叻呀﹗未食過QQ女呀﹗師兄教番幾招比我呀﹗﹗﹗:smile_13: :smile_13:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8423377&extra=page%3D4
做乜咁講呀~~偶像

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-19 13:09 發表 查看引用來源

哈哈哈﹗YM 年代都好耐呀﹗還可以留到現在呀﹗:smile_14: :smile_14:
不過我都有一個台灣的是那時候到現在的呀﹗﹗半年前還一起三天三夜﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哈哈!! 果時識埋識埋好多,曾經都做過最受歡迎第一名
之前一直食廣東省以外的,近年才開始食廣東的
拖長黎玩有好有唔好的,對我黎講,少左好多機會,不過食到機會大好多
係廣東識咁多個,只有一條囡囡我從無打算食
因為唔靚?
哈哈!! 我在這裡post過她的相了,靚,好靚
只係對方太乖啦!做左人地大哥哥,無想過要食

我玩QQ都3年食左十幾個啦!通常食1,2次就走人

嘩!!呢度咁多高手...我地呢d cd-rom邊敢出聲丫 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆