行政拘留 15 天

收藏  |  訂閱
39  4.4k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-29 05:51 PM 發表 查看引用來源
食飯都要拉
柯屎亦都要拉:smile_27: :smile_27:

除時都可拉人最安全是留港啦無胆鬼:smile_30: :smile_30: :smile_14:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-29 05:51 PM 發表 查看引用來源
食飯都要拉
在街一起走在一直線上,WO您死啦,坐下地底啦^^
講笑

我都想知道:smile_13:

引用:
原帖由 家長甲 於 2008-10-29 05:42 PM 發表 查看引用來源
想問下被拘留 15 日, 除左女人同毒品外, 仲有冇其他原因 ?

如果係同女人有關, 會否係飯店比人引誘時, 即是 A 君及 B 君一起晚飯, A 君請來了小姐, 而該小姐帶來了另一位小姐來找 B君生意, B君並未同意 ! 但公安到 ...
痴根,咁都拉,成楝大廈都載唔晒D港人啦, 入房E3整齊都未必有事, 最緊要講得出對方0既名
不過酒店房其實唔比你男女單獨過夜,比人查就小心D
如果除晒3斷正就上帝保佑你啦

不過,你咁驚不如唔好去啦,留港消費吧啦,一係有錢咪過大海
出得黎行遇左要還,唔驚比人拉,又驚有病,又驚比人屈,.........你驚得幾多

引用:
原帖由 家長甲 於 2008-10-29 05:42 PM 發表 查看引用來源
想問下被拘留 15 日, 除左女人同毒品外, 仲有冇其他原因 ?

如果係同女人有關, 會否係飯店比人引誘時, 即是 A 君及 B 君一起晚飯, A 君請來了小姐, 而該小姐帶來了另一位小姐來找 B君生意, B君並未同意 ! 但公安到 ...
不一定在房,以前有朋友在街都给KO问是不是!
说真,在大陆如果舞事发生是没有什么不同,
但是真的出事,很麻烦!!话找人帮手,好多时被人骗钱。。。
有权的人不会随便去帮手的。。。
除非你有好多时间同KO争辩,否则你根本舞时间同她玩!
而且他们做事,不会和你说清楚的。。
拘留 15 日:如果你犯普通的事,都可以拘留 15 日!打架,赌博,都可以。。。
现在拘留后,还要罚钱,包括收片,你敢博可以5比!!
所以,最好5好上去玩甘”大“!
严重D是刑事的,更大获!

引用:

哈哈!係咁你老公用呢个故仔.
同你解色点解比人拘留15日呀?:smile_30:

我都想知呀 :smile_34:

good_news

樓主你估依家D公安好得閑咩.無喇喇屈你?

前往最後回覆