上一頁下一頁
發新話題

轉帖: 中移動一卡兩號賣$99?

收藏  |  訂閱
272  12.0k

push push:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 01:18 AM 發表 查看引用來源
轉帖自 http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8345238&extra=page%3D1香港討論區 » 手機討論 » 網絡供應商

小弟有批神州行一卡2號準備出貨 , 約 500 張
含 95 元面值 , 月費 25 元 ,  ...
不過D號碼肯定無咁靚,系靚號都留翻炒賣!:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-23 01:31 AM 發表 查看引用來源
不過D號碼肯定無咁靚,系靚號都留翻炒賣!:smile_13:
我覺得no.靚唔靚冇所謂~~:smile_39:
又唔洗我記住既~~:smile_30:

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-23 01:25 AM 發表 查看引用來源

D十九版X要睇人先做野~~
你估个个得架~~置亮:smile_38:
呢層我都知
沙兄
我睇過你個帖

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-23 01:20 發表 查看引用來源
真定假?:smile_27: :smile_30:
Click 條 link , pm cd2008 師兄

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-23 01:34 AM 發表
呢層我都知
沙兄
我睇過你個帖  
个十九版X米移帖,
再PM一句[快入正题]再PM我:smile_45:
所以要大大只字同大大声:smile_38:

再回你一句[5满意去投诉区投诉我]谢谢
呢几句PM一定记住条十九版X:smile_22:

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-10-23 01:20 發表 查看引用來源

呢个帖要置亮~为淫民服务:smile_38:
吾駛呀化....轉帖喳喎...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 01:40 AM 發表 查看引用來源

我買了,唔會再買的!:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-23 01:40 AM 發表 查看引用來源

一星期DUP 21次骨個位??

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-23 01:22 發表 查看引用來源
咁有用既料版主都唔置亮既:smile_03:  
應該係拆貨去吾晒出post 散貨喳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆