上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 07:44 PM 發表 查看引用來源

師姐睇波架?
睇新聞架嘛,大勝但無得晉級。真係PS慘豬!但

好似好正咁:smile_o01:
望下同將來個老公大左肚都搞下先:smile_03:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 21:00 發表 查看引用來源

睇新聞架嘛,大勝但無得晉級。真係PS慘豬!但
上場就大勝,今場衰心態大敗,冇得怨:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-10 21:36 發表 查看引用來源
好似好正咁:smile_o01:
望下同將來個老公大左肚都搞下先:smile_03:
一定要啦,我都想知第個大肚婆漁水之歡有咩感受喎,到時記住分享下呀
不過話時話,會唔會有男人覺得搞大肚婆太重口味,冇晒性趣,唔想搞大肚老婆既呢?:smile_41:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 11:36 PM 發表 查看引用來源

一定要啦,我都想知第個大肚婆漁水之歡有咩感受喎,到時記住分享下呀
不過話時話,會唔會有男人覺得搞大肚婆太重口味,冇晒性趣,唔想搞大肚老婆既呢?:smile_41:
我諗我黎緊10年內會結到婚生到仔掛
ER, 呢樣野 我覺得相向架姐 梗係大家都想搞先搞架啦:smile_47:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-10 06:45 PM 發表 查看引用來源

個日係最後一次每兩星期早孕期產檢.
(確實係唔記得係每星期定每兩星期, 只係最記得每次七百幾都幾和味.
不過為求安心老婆健康(之後做得放心愉快), 產檢都係唔好慳)

提早收工車佢去產檢…唔知係有意定無意,  ...
師兄同太太好sweet啊

大肚婆既感受我就未知
不過有時睇朋友facebook放d大肚媽媽去studio影既相,老公就好反感
所以我諗未必人人鍾意攪大肚婆

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-10 23:41 發表 查看引用來源

我諗我黎緊10年內會結到婚生到仔掛
ER, 呢樣野 我覺得相向架姐 梗係大家都想搞先搞架啦:smile_47:
10年有心一定得啦!師姐有心一半都得有突啦!
唔知其他師兄點睇搞大肚婆呢回事?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-11 00:21 發表 查看引用來源

師兄同太太好sweet啊

大肚婆既感受我就未知
不過有時睇朋友facebook放d大肚媽媽去studio影既相,老公就好反感
所以我諗未必人人鍾意攪大肚婆
多謝師姐讚賞,兩公婆過人世,最緊要大家開心啦,忍下將就下搞下笑,好快就過架啦,。望返轉頭...:smile_35:
自己未結婚時,睇到D大肚婆AV(唔知點解會撳左入去架喎),都覺得太重口味冇美感即交叉架。
係後來老婆越來越錫我搞到我越沉...呀越愛越深,仲結埋婚,人大左(老...),先開始覺得女人陀B堅偉大,唔係1822個種,完全係另一種,大肚婆,堅係靚。(太走樣另計

今日星期五,冇長老留宿,大B瞓左,大肚婆沖緊涼,等我而家準備下(新買左部Sony Cam),陣間開心返晚先。
各位晚安~

大肚婆個波超大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆