上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-6-7 10:19 PM 發表 查看引用來源
拍拉圖式
有可能嗎......

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-7 10:21 PM 發表 查看引用來源
PM 我D 師兄弟可能會失望......文中我都有暗示..我唔係香港人....我住係MACAU....所以好難滿足你地LA...SORRY
好近姐:smile_47:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-7 10:23 PM 發表 查看引用來源

就係唔得....拍拖3個月...自見得4次..加埋10日...
冇LALA就話忙.唔想覆咁多MGS....
我想分手又話我鬧脾氣..
岩岩拍拖, 見面咁少, 一定會有好多問題架啦, 睇下大家點樣去解決既姐, 真係唔岩要分手都無辦法架:smile_19:

不如講下我第一次O既開餐啊..

佢係香港人...佢突登坐船過黎...

但唔知係咪緊張定點..佢好快軟左....已經唔係好長.....:smile_45:

所以個晚都....:smile_o03:   好慘..

異地戀的辛酸

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-7 10:34 PM 發表 查看引用來源

但唔知係咪緊張定點..佢好快軟左....已經唔係好長.....:smile_45:

妳成日都遇到D不愉快既事既:smile_30:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-7 10:34 PM 發表 查看引用來源

不辭勞苦地送外賣比妳

我都曾經咁做過

咁愛你唔一定要搞你嫁嘛:smile_27:

引用:
原帖由 小貝納 於 2014-6-7 10:36 PM 發表 查看引用來源

不辭勞苦地送外賣比妳

我都曾經咁做過

我都係丫

不過次次都係飲醉左先會做:smile_30:

我覺得你係一個很有需要的女人,如果衣加男友連(基本)都滿足唔到你,婚後你點算!
我外人角度意見,搵過吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆