各位師兄請比意見!

收藏  |  訂閱
30  1.7k

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-16 01:32 AM 發表 查看引用來源

世事無絕對,之前查茄大搜查15天遊 ~
你又是否保証一定不會有公安查酒店房間事件出現?!
世事無絕對
同意

之前查茄大搜查15天遊 ~
唔明:smile_41:

保証.....酒店你揀

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-16 01:47 PM 發表 查看引用來源

係 頂李個費2008 話 今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間!

我才有此一問,都話左世事無絕對 ~ 鬼唔知 在那裡都無人可以保證絕對無事!
係阿  頂李個費2008
今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-16 03:30 PM 發表 查看引用來源
世事無絕對
同意     

之前查茄大搜查15天遊 ~
唔明:smile_41:   

保証..... 酒店你揀
既同意 世事無絕對, 但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
真懂得 信口開河!!

之前搜毒品,桑拿場也不過 ~

試想有什麼是不可能不會發生?!
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-16 03:33 PM 發表 查看引用來源
今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間
是否無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間 ~ 就代表不會發生?!

可能會.......................

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-17 09:29 PM 發表 查看引用來源

既同意 世事無絕對, 但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
真懂得 信口開河!!

是否無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間 ~ 就代表 ...
既同意 世事無絕對
同意 世事無絕對...唔好斷章取意

但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
已經保証左,酒店你揀(温書...唔該):smile_45:

真懂得 信口開河!!
唔係順口開河

重温題目吖唔該:smile_45: 國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???

是否無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間 ~ 就代表不會發生?!
不是........只是有一些愚昧人聽講、覺得、以為、估計、老作:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-19 02:04 PM 發表 查看引用來源

既同意 世事無絕對
同意 世事無絕對...唔好斷章取意(是斷章取呀,可以去查下字庫!)
   怎算是斷章取義? 是舉一反三呀 ~

但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
已經保証左, 酒店你揀(㗖書...唔該):smile_45:

你憑什麼保証全國大小的酒店?空口講白話 還不算是順口開河?!

真懂得 信口開河!!
唔係順口開河 多謝提點!

重㗖題目啇唔該:smile_45: 國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???

懂不懂什麼是舉一反三呀?! 也代表國家會是有動作的

不是........只是有一些愚昧人聽講、覺得、以為、估計、老作:smile_39: :smile_39:
世事無絕對,有什麼會不可能不會發生[尤以國內更甚]?!
不要自作聰明,避一避不可以嗎?! 命都會長 d 啦

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-19 04:43 PM 發表 查看引用來源

世事無絕對,有什麼會不可能不會發生[尤以國內更甚]?!
不要自作聰明,避一避不可以嗎?! 命都會長 d 啦
避咩啊避...........避孕
重申........請重温問題
有什麼會不可能不會發生........咪唔好返國內
星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名嘅 Hotel 咪又係爆滿

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-21 11:35 AM 發表 查看引用來源

避咩啊避...........避孕
重申........請重温問題
有什麼會不可能不會發生........咪唔好返國內
星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名嘅 Hotel 咪又係爆滿
係咩 ~~~~ :smile_14:
唉 ~~ 不過都無我份 ~~~ :smile_13:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-21 11:35 AM 發表 查看引用來源

避咩啊避........... 避孕
 你不避的嗎?!那恭喜你兒孫滿堂了
重申........ 請重㗖問題

問題並不只是 問有名賫Hotel 有無事 ~

有什麼會不可能不會發生........ 咪唔好返國內

返唔返國內並不是由你代我決定,有分數啦!

星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名賫 Hotel 咪又係爆滿
有名賫 Hotel 緊係會爆啦 唔係點叫有名?
仲要係星期五、六晚,是否廢話左呢 你?!

水立方算是有名大場,咪照有搜查拉人 ~
 又是否搜桑拿 就不會搜酒店?!

再補充多一點
 頂李個費2008 兄 可能你有本事,識唔少人 住大酒店 會沒事

但別人會好好彩像你嗎?! 到時佢唔好彩 又可以怪誰?!

基本上國內不容沒夫婦証明的投住酒店,但時至今日已沒理會執行
 主要過夜沒攪野,不被檢獲相關証物 就可以有機會沒事 !!

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-21 04:32 PM 發表 查看引用來源

再補充多一點
 頂李個費2008 兄 可能你有 ...
重申:smile_38: 國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???

避咩啊避........... 避孕
 你不避的嗎?!那恭喜你兒孫滿堂了
費話:唔好拉開話題:smile_53: :smile_53: 國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】多謝恭喜,兒孫滿堂總好過無子無孫

問題並不只是 問有名賫Hotel 有無事 ~
知道吖國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】

有什麼會不可能不會發生........ 咪唔好返國內
 返唔返國內並不是由你代我決定,有分數啦!
這個當然嘛,你當我係邊個,又當你係邊個,有分數唔駛人擺佈

星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名賫 Hotel 咪又係爆滿

Hotel都有名,唔通叫【有間酒店】咪又係廢話

甘又唔係有名一定爆喎,廢話中既廢話唔答

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中極品唔答:smile_55:

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中XO唔答:smile_55:

再補充多一點
 頂李個費2008 兄 可能你有本事,識唔少人 住大酒店 會沒事

但別人會好好彩像你嗎?! 到時佢唔好彩 又可以怪誰?!
上得去叫雞,袋定四雞,唔係我本事,與大酒店無關
親眼見過及遇過KO、便衣甚至部隊查酒店,上至香XXX,中至愛華路,不過唔係拉嫖客(相反在常平見過拉成班買左樓在大排檔宵夜既香港C9)
 基本上國內不容沒夫婦証明的投住酒店,但時至今日已沒理會執行
基本上我老豆不容許我返去叫雞同上成人討論區,但時至今日已沒理會執行:smile_44: :smile_44:

主要過夜沒攪野,不被檢獲相關証物 就可以有機會沒事 !!

【就可以有機會】廢話中至高境界:smile_o12:
只是一廂情願既想法,認識我既同一齊玩過既網友,都略知一二如何趨吉避凶啦.........

前往最後回覆