上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇 (PART 5, PART 6亦已推出)

收藏  |  訂閱
87  7.6k

引用:
原帖由 KoLap 於 2009-9-11 00:31 發表 查看引用來源
支持!支持!快出 Part 6!:smile_38:
多謝團友,放心Part 6大多會於明晚放工出:smile_38:

引用:
原帖由 jimjim888 於 2009-9-11 00:40 發表 查看引用來源
長話短說好嗎
對不起各位版友,我見有兩位版友入來表達希望我出文精簡些,我只可以說這是我個人的出文風格恕難改變,因為我希望令各位睇過我篇報告的版友印象深刻些有如親身經歷的感覺,務求做到不似大多數短篇報告,看完很快便徹底忘記,我已盡快每一兩晚推一PART,每PART起碼數百至成千字,請大家比D耐性:smile_13:

引用:
原帖由 kkksky 於 2009-9-11 00:31 發表 查看引用來源
:smile_o04: Part 6???:smile_o02:
備註:
請入來看過此報告的版友不要批評我斬件出,恕我打字慢又懶,我沒義務出報告,只是希望將跟團趣聞向大家分享,就是以往有版友粗俗地批評我斬件出報告,令我提不起勁再出報告,如覺得我斬件出浪費時間大可以不看下去,不過曾經看過我以往數萬字長篇報告的版友都應該知道我一定會寫至結尾。

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-11 12:50 AM 發表 查看引用來源

對不起各位版友,我見有兩位版友入來表達希望我出文精簡些,我只可以說這是我個人的出文風格恕難改變,因為我希望令各位睇過我篇報告的版友印象深刻些有如親身經歷的感覺,務求做到不似大多數短篇報告,看完很快便 ...
不是一定為做愛而做愛,否則相比禽獸又有什麼分別:smile_o12:

:smile_o12:  , 好看,,,有故事性... Support!

拖得太長了, 到頭來真係冇乜心機追看 :smile_39:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-11 00:53 發表 查看引用來源
拖得太長了, 到頭來真係冇乜心機追看 :smile_39:
但不斬件,我相信一篇過成幾萬字更少人有心機看:smile_39:

引用:
原帖由 skin1001 於 2009-9-11 00:52 發表 查看引用來源
:smile_o12:  , 好看,,,有故事性... Support!
多謝你嘅讚賞,我會盡力寫得更精彩的:smile_42:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-11 00:52 發表 查看引用來源

不是一定為做愛而做愛,否則相比禽獸又有什麼分別:smile_o12:  
多謝你的認同

part 5 終於出啦~
推左先睇.
唔知會唔會有part 6?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆