上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.8k

引用:
原帖由 死死死 於 2011-6-3 07:18 PM 發表 查看引用來源
我又係喎...我夠膽嫁...點搵你先:smile_o01: :smile_o06:
下次我玩既話個地點你知囉 !

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 07:29 PM 發表 查看引用來源

係唔係嫁:smile_o05: 有冇msn呀?傾下先啦~

你不如pm我,我都係住在妳的附近,我有車,我教妳怎樣才好玩。

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 07:29 PM 發表 查看引用來源

我又要。。。

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 07:11 PM 發表 查看引用來源

我住向屯門既 !!
有緣見到面,你又夠膽既咪過黎一齊玩囉
我右愛友

引用:

住屯門唔會係番屯門玩啦...係咪?

PART 3
咁落左車之後,因為頭先比佢地望到濕濕地又好似未玩夠! 所以決定再黎過
跟住用左 9秒9既速度行返去屋企樓下, 個時都成 2點幾到應該冇咩人架啦
咁我就搭電梯早幾層出,跟住行去後樓梯,望到冇人就連身上件 t 都除埋
嘻嘻 好刺激架一路行一路要聽下有冇人先 !
咁我岩岩上左 12樓未到 13樓聽到下面有人開門好彩行得快,我停左落黎原來有3個男仔入黎樓梯傾計
我坐左向度偷聽佢地講咩啦,原來向到講 d 女邊個身材好,邊個好xd咁啦 (小妹身型好好多)
聽聽下又想要喎,咪 diy囉 !! 唔好話喎 好刺激架因為下面有人舒服都唔可以嗌出黎 !!
比平時自己黎快好多就有高潮啦 ! 跟住就諗住返屋企啦 ! 點知想推門既時候見到對住我屋企間屋開住門,仲要有電視機聲
(費事我開緊門比對面見到啦)咪企左向後樓梯囉 ! 企左成半個鐘有多... 好慘丫又想去廁所喎 ... 好彩急到就黎賴既時候終於有機會開門啦
我咪沖去開囉.... 向我開左鐵閘想推門既時候我聽到對面屋有人郁佢地自己度門,搞到我鐵閘都冇拉就沖左入屋啦
而家諗返唔知對面屋睇唔睇到呢

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-3 09:20 PM 發表 查看引用來源

住屯門唔會係番屯門玩啦...係咪?
我夜晚 2-3 點先落街玩既,唔通搭車玩咩

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 09:45 PM 發表 查看引用來源

我夜晚 2-3 點先落街玩既,唔通搭車玩咩
咁夜... 一個女仔小心d好喎

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 09:42 PM 發表 查看引用來源
PART 3
咁落左車之後,因為頭先比佢地望到濕濕地又好似未玩夠! 所以決定再黎過
跟住用左 9秒9既速度行返去屋企樓下, 個時都成 2點幾到應該冇咩人架啦
咁我就搭電梯早幾層出,跟住行去後樓梯,望到冇人就連身上件 t 都 ...
你講到咁樣, 好想望住你打飛機呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆