上一頁下一頁
發新話題

地鐵好迫人,但我每日都好期待!!!!

收藏  |  訂閱
315  30.4k

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-20 05:55 PM 發表 查看引用來源

我平時搭車唔會撞埋d女性到架..唔想入去坐住...
唔撞埋黎就岩喇

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 05:56 PM 發表 查看引用來源

有D粉脹見到無位都要迫入黎,一野推返佢出去
無錯,果D 好克人憎,我會企定唔郁唔俾位佢入,等門閂左我就有番D位無咁迫

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

我試過有次搭MTR..見到個師奶~~夾硬迫入車~~最後迫左個大肚婆出去~~:smile_39:
唉!真係好無品,有D自由行,見度門一開就驚死上唔切車,死推死推,有次推多我兩推我一爭打落佢度,之後問佢推乜春野,佢先停:smile_55:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

做勿咁大聲喎!人地怕羞嫁痳,家吓要出去食飯,係崇光門口等你,千其唔好曳曳放我飛機,唔係今晚返來你就知 ……:smile_04:
下..........你想點呀~~~~~~~~~

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:01 PM 發表 查看引用來源

但樓主個願望黎架喎~~~:smile_13::smile_13:
你咁忍心唔幫佢實現~~~
先生...麻煩你跟我地返差館...

引用:
原帖由 tuenlong 於 2010-11-20 05:57 PM 發表 查看引用來源

that good movement to protect yourself
係啊,個個都係咁既時候,我客氣都無人會appreciate,咁點解我要好禮貌

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:03 PM 發表 查看引用來源
下..........你想點呀~~~~~~~~~
你等我返來你咪知囉…

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

搭車返工姐..你講到打rugby咁
haha 都差唔多架喇

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:03 PM 發表 查看引用來源
無錯,果D 好克人憎,我會企定唔郁唔俾位佢入,等門閂左我就有番D位無咁迫
我果次係貼住門邊架啦,佢係個身撞入黎之後想企定,我回身就推佢出去!

我都唔明,朝早D車幾十秒一班,真係差咁遠入唔到就遲咩

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:03 PM 發表 查看引用來源

唉!真係好無品,有D自由行,見度門一開就驚死上唔切車,死推死推,有次推多我兩推我一爭打落佢度,之後問佢推乜春野,佢先停:smile_55:
師兄勁呀,做咗d我想做但一直唔敢做嘅野。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆