上一頁下一頁
發新話題

之前放太夜....

收藏  |  訂閱
186  32.7k

流流地:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-1-18 07:46 AM 發表 查看引用來源
流流地:smile_39: :smile_39:
係勁流:smile_13:

樓主係度嘛

#154.......:') :')

呢個 thread d 內容我早一個月就已經睇過架喇.... :smile_39:
引用:
原帖由 天之餘 於 2009-1-17 02:56 PM 發表 查看引用來源
我可以肯定樓主一定係個好樣衰既麻甩佬 , 大家千奇唔好俾佢厄到呀 , 而家好多變態佬成日扮女人 , 又話呢樣又話果樣 , 只有on九仔先至以為呢個世界上有d咁既女人

咁你冇報警?.?:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-17 02:21 AM 發表 查看引用來源
sorry ar.....今日有個好衰既人add左我係GUM鬧我....鳴...好唔開心....

你幫下我.....佢係咁鬧我....咩折墮....死全家..又咩屋企生我好悲哀....:')
嗚~~~sincereness_leo@              之後....總之係msn啦... ...
okay, take it easy
if he is sincere, then you have to re-consider your motive
if he is just shouting, then ignore it
thanks

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:24 PM 發表 查看引用來源
wa

好多人......:smile_39:

我滿左.....

一係咁啦. 有玩足球又對買足球有心得既朋友仔....一齊傾下啦....:smile_41:

我響 第3版開始, 咁你地回一個呢個post講有意思傾計識下我~我就p你地ok?: ...
我好有意思好有心機好有誠意好有愛心好有。。。。太多太多傾計識下你

引用:
原帖由 天之餘 於 2009-1-17 02:56 PM 發表 查看引用來源
我可以肯定樓主一定係個好樣衰既麻甩佬 , 大家千奇唔好俾佢厄到呀 , 而家好多變態佬成日扮女人 , 又話呢樣又話果樣 , 只有on九仔先至以為呢個世界上有d咁既女人
你估中左,我就系呢個ON九仔,我好天真,我好傻,我願意- -

點解 career time 冇呢D工見嘅.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆