上一頁下一頁
發新話題

親身經歷~廣州靚女侍應包夜激情經歷~

收藏  |  訂閱
219  53.6k

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-10-15 01:52 AM 發表 查看引用來源

都係一問一答咩:smile_38:
有 D 人 無咁直接嗎 ~~~~~ :smile_o05:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-10-15 11:39 AM 發表 查看引用來源

有 D 人 無咁直接嗎 ~~~~~ :smile_o05:
都係一句咩:smile_38:

樓主好勵害!

引用:
原帖由 tkts56 於 2009-10-12 10:23 AM 發表 查看引用來源

師兄,新市唔算交區啦,過咗黃石路就交!
哦:smile_40:
thank you:smile_38:

回覆 1# 的帖子

good good good good good

好玩

好玩,肛交前應該先用“開塞露”,即甘油灌入大腸,待瀉後便乾淨.如困要更澈底,可以在打清後再水灌一次.
只要囡囡唔咪早己肛門大開,真後好窄嫁,跟破處不相伯仲.
我通常都係要囡囡肛交較多,走前門總覺闊鬆.

多謝親身經歷包膠

引用:
原帖由 布吉民 於 2009-10-18 10:16 PM 發表 查看引用來源
好玩,肛交前應該先用“開塞露”,即甘油灌入大腸,待瀉後便乾淨.如困要更澈底,可以在打清後再水灌一次.
多謝師父:smile_38:

引用:
原帖由 布吉民 於 2009-10-18 22:16 發表 查看引用來源
你玩肛交看來已經到達人階段:smile_42:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-10-22 02:05 AM 發表 查看引用來源

你玩肛交看來已經到達人階段:smile_42:
你都勁啊:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆