上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
737  4.5k

引用:
原帖由 KC公仔 於 20/4/2009 03:48 發表 查看引用來源

想多謝我就同我反3公la:smile_35:
你贏9 梗架~:smile_45: 我係唔玩呀~:smile_34:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-20 03:50 AM 發表 查看引用來源
你贏9 梗架~:smile_45: 我係唔玩呀~:smile_34:
唔賭唔知時運好wo:smile_47:

引用:
原帖由 KC公仔 於 20/4/2009 03:51 發表 查看引用來源

唔賭唔知時運好wo:smile_47:
賭完先知唔好運..咁就仆街啦~:smile_45:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-20 03:52 AM 發表 查看引用來源
賭完先知唔好運..咁就仆街啦~:smile_45:
甘米等多一次黎爆我廠lo:smile_47:

引用:
原帖由 KC公仔 於 20/4/2009 03:53 發表 查看引用來源

甘米等多一次黎爆我廠lo:smile_47:
都話咗唔撚玩咯~:smile_45:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-4-20 03:47 AM 發表 查看引用來源

讓多幾次50度得唔得:smile_24: :smile_24:
讓左你兩次啦喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-20 03:54 AM 發表 查看引用來源
都話咗唔撚玩咯~:smile_45:
甘你除左篤波之外仲想同我反咩野先

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-20 03:55 AM 發表 查看引用來源

讓左你兩次啦喎:smile_30: :smile_30:
甘即係讓多幾次都無問題la:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 20/4/2009 03:57 發表 查看引用來源

甘你除左篤波之外仲想同我反咩野先
而家連波都唔想同你篤呀~:smile_45:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-20 03:59 AM 發表 查看引用來源
而家連波都唔想同你篤呀~:smile_45:
你唔再愛我la....你個仆街而家學人變心:smile_22: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆