上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.3k

師兄,18號開可能窄窄地,我早兩日先上個場睇過,地毯未鋪,音響未搞,搞緊牆身木板裝飾,仲未油漆:smile_27: 18號開業,有d難度:smile_42:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 22:40 發表 查看引用來源
聽講系好大份人喎!:smile_30:
都唔知佢做乜無端端踩入來....

百花爭鳴...各自各精采先好玩....

有機會玩埋包房包車仲好玩!!!

都係做番CD-ROM先...呵呵

引用:
原帖由 弓起發財 於 2008-10-13 23:02 發表 查看引用來源
都係做番CD-ROM先...呵呵
大家吹吓吹吓上到去見到面先興奮嘛....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-13 11:07 PM 發表 查看引用來源

大家吹吓吹吓上到去見到面先興奮嘛....
直頭硬哂添...呵呵呵...

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-10-13 23:09 發表 查看引用來源

直頭硬哂添...呵呵呵...
硬晒啲女女咪做少好多前奏???  no good la.....

引用:
原帖由 malone141 於 2008-10-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩,頭先放工果陣得2版,返到黎竟然鬧到11版喇

其實規則都寫明:

可以改善o既係,團長無寫明足夠酒水是有多少
對於喜愛飲酒o既,呢個可能比女錢多少更重要
建議團長可以再寫埋加酒點計,咁想joi ...
加左野
!多謝提議!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-13 11:11 PM 發表 查看引用來源

硬晒啲女女咪做少好多前奏???  no good la.....
硬緊先要黎多兩野..服務黎嫁嘛..唔洗做呀..哈哈

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-10-13 10:58 PM 發表 查看引用來源
      師兄,18號開可能窄窄地,我早兩日先上個場睇過,地毯未鋪,音響未搞,搞緊牆身木板裝飾,仲未油漆:smile_27: 18號開業,有d難度:smile_42:  
哦,過兩日問下,話唔定改場,去天我

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 11:12 PM 發表 查看引用來源
加左野
!多謝提議!
從善如流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆