上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.4k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

部份係啦
即使我寫既故事,都可以唔係真實
因為有幾篇寫得太長,唔係睇返都唔記得記到咁多野出黎
事但啦,你都冇心作故仔,係真實經歴。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
唔好俾佢停呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 02:34 AM 發表 查看引用來源

有時都想修心養性唔玩既,不過停左好幾次始終戒唔到

hello 點解呢度有人叫我做女神既?

好似版主睇唔到,暫時未warning我
你身材咁好,咁有人叫你做女神。

其實可能係個圈子根本就令你離不開,身邊既人會引你去做,你嘗試過去停一停靜下來,是你對肉體上的滿足感到膩了?還是你想找點心靈上的滿足?說實在的,以你之前描述既成績,你能夠忍到噤耐已經係好了不起,我並不是想為你[解禁]而找理由,因為踏出這一步的確是很困難

回覆 1# 的帖子

萬事順其自然,毋須強行壓抑, 方為正途....閣下迷途知返, 可喜可賀:smile_47:

回覆 17# 的帖子

小弟初來埗到, 末睇過相, 可否讓小弟大開眼界呢 ? :smile_47: :smile_47:

既然不是仙,難免有雜念!(普通話)

she has really nice body
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8204289&extra=page%3D1&page=29

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
冇開餐 so bad :')

Angela, sex is just like passion to good food, can't stop it. Just let it be, and sometime control it a bit is good enough - just not to be fat or lust.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆