上一頁下一頁
發新話題

同學之間 3 P (新內容 !! P. 13 #194)

收藏  |  訂閱
246  95.5k

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-12 11:10 PM 發表 查看引用來源

係埃及肚皮舞
----------------------------
好正 ! 我仲意中東女郎 !!!!!

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-12 11:20 PM 發表 查看引用來源

學完肚皮無係咪女上都叻d.........0活d架 ??
唔係好知喎:smile_13:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

工聯有得學喎~

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-11-18 06:05 PM 發表 查看引用來源
(再見: #22, 的士司機故事 #55)

上星期因工作需要, 往東莞.

由深圳包的士, 要300人仔.

司機係一位20幾既後生仔, 佢份人比較開朗, 一路上佢主動同我傾解. 講佢做的士司機之好多過癮經歷. (如果大家有興趣, 我 ...
congratulaions ching...thanks for sharing

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

咁妳try 完"女上"再出report 啦

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-13 12:00 AM 發表 查看引用來源
工聯有得學喎~
我反而想知你簽名入邊果張咩黎GE

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-9 12:05 AM 發表 查看引用來源
話時話, 今日個市升成千二點, 我一d收獲都無, 因為我去左深圳會條女...! (暫名b女..之前所提...係東莞酒吧識既)

b女係河南人. 身材好正. 今日佢沖涼之時, 我拍左好多張佢既艷照..依家仲欣賞緊....!

因為佢姨媽 ...
only words are "so good"

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-13 12:00 AM 發表 查看引用來源
工聯有得學喎~
邊個話我响依D地方學

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-13 12:02 AM 發表 查看引用來源

咁妳try 完"女上"再出report 啦
女上依D嘢一D都難唔到我,
我一星期玩2日gym, 跳1日舞, 少少運動算D咩:smile_34:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-12-13 12:15 AM 發表 查看引用來源

女上依D嘢一D都難唔到我,
我一星期玩2日gym, 跳1日舞, 少少運動算D咩:smile_34:
學完肚皮無同未學爭好遠啦..........
條仔"差"d 都比妳好快ko........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆