上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.1k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-10-14 08:04 PM 發表 查看引用來源

And you can imagine how was I when I got more than 80 mosquito bites in 四川.....:smile_24:
I can not even feel my hand......:')
嘩~仲慘過中左"萬毒蟻咬油(註)"喎....

註:此名稱出自周星池的算死草

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-10-14 08:06 PM 發表 查看引用來源

超人!!!:smile_38:
濕濕醉啦..有名你叫蒲俠..果日咪算小野囉

上兩個月先激..有次星期5,6都落了新地..新地散場,在沒有訓過情況之下...星期日一早回港join公司on9效外dry walk一天遊...晚上再立即趕上水圍老友結婚....

食完餐飯之後我要人扶先行到...去了朋友水圍家訓左幾個鍾..第日又回港番工...:smile_27:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-14 01:40 PM 發表 查看引用來源

c u on saturday
天字堆全體同仁祝gin叔長命百歲,蒲到90歲:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-14 08:29 PM 發表 查看引用來源

天字堆全體同仁祝gin叔長命百歲,蒲到90歲:smile_30:
thanks tin , you too ar :smile_38: :smile_38:

gin叔o個日去唔去ar:smile_41:
and 生日快樂:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-10-14 10:29 PM 發表 查看引用來源
gin叔o個日去唔去ar:smile_41:
and 生日快樂:smile_38: :smile_38: :smile_38:
去呀..你有興趣嗎?,,,,打比我囉

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-15 01:17 AM 發表 查看引用來源

morning tin少

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-14 08:23 PM 發表 查看引用來源

嘩~仲慘過中左"萬毒蟻咬油(註)"喎....

註:此名稱出自周星池的算死草
簡直係地獄.......:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-14 08:28 PM 發表 查看引用來源

濕濕醉啦..有名你叫蒲俠..果日咪算小野囉

上兩個月先激..有次星期5,6都落了新地..新地散場,在沒有訓過情況之下...星期日一早回港join公司on9效外dry walk一天遊...晚上再立即趕上水圍老友結婚....

食完餐飯 ...
同我既連蒲五晚唔訓有得揮!!:smile_14:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-15 01:17 AM 發表 查看引用來源

GIN 叔都黎? COOL!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆